۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
22:59
کد خبر : 8940958
۱۶:۰۵

۱۳۹۶/۰۸/۰۷

یک دکل نفتی در جنوب کشور آتش گرفت

دکل نفتی مستقر بر روی میدان رگ سفید در جنوب ایران آتش گرفت.

به گزارش خبرگزاری بسیج، دقایقیپیش دکل نفتی 95 مستقر بر روی میدان رگ سفید آتش گرفت.

در پی بروز آتش سوزی در این میدان نفتی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری و مدیران عملیاتی این شرکت برای اطلاع از جزئیات حادثه، بلافاصله عازم موقعیت دکل شده‌اند.

به گزارش تسنیم،میدان نفتی رگ سفید واقع در جنوب غربی کشور و یکی از میدانهای بزرگ نفتی است که از اطراف در بین میدانهای نفتی بی بی حکیمه (در جنوب شرق)، پازنان (درشمال شرق)، رامشیر (درشمال غرب)، زاغه- هندیجان- بهرگانسر و تنگو (درجنوب غرب) محصور شده است. این میدان در سال 1330 کشف و تولید از آن از سال 13451345 آغاز شد. بهره برداری از بخش غربی میدان (رگ سفید-١) توسط شرکت نفت و گاز آغاجاری و بهره برداری از بخش شرقی میدان(رگ سفید-2) توسط شرکت نفت و گاز گچسارن انجام می پذیرد.

عبدالرحیم رحیمی،فرماندار شهرستان گچساراناظهار داشت: طبق گفته مسئولان شرکت نفت آتش سوزی دکل حفاری در رگ سفید گچساران 3 کشته و یک زخمی بر جای گذاشته است.

وی عنوان کرد: نیروهای امدادی به محل وقوع حادثه اعزام شدند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید