۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
03:31
کد خبر : 8941262
۱۳:۳۶

۱۳۹۶/۰۸/۰۹
نشست بصیرتی ناحیه لنجان

حقوق اسلام یک حقوق کامل و مترقی است

آقای کمکی هادی سیاسی سپاه چهار محال وبختیاری درنشست بصیرتی پایوران ناحیه لنجان گفتند: ما باید فرامین امام(ره) را اطاعت کنیم چون او ولی فقیه و نائب امام زمان (عج)است.

به گزارش خبرگزاری بسیج لنجان، در روز شنبه شش آبان آقای کمکی هادی سیاسی سپاه چهار محال و بختیاری در نشست بصیرتی پایوران ناحیه لنجان گفتند: ما باید فرامین امام(ره) را اطاعت کنیم چون او ولی فقیه و نائب امام زمان (عج) است.

آقای کمکی ادامه دادند: خط امام(ره) چون بر ملاک معیار های اسلامی است هر گروه و هر جناحی در آن جایی نمی گیرد مثلا عدم رابطه با آمریکا و غرب جزء راه و روش و سخنان امام است و هرکس خواهان رابطه با آمریکا و غرب باشد را نمی توان گفت که در خط امام(ره) است.

ایشان افزودند: سابقه حضور افراد در کنار امام شاخص برای اثبات که ایشان پیرو امام(ره) باشند نیست و نمی توان گفت که پیرو خط امام(ره) هستند برای مثال بنی صدر، قطب زاده و ابراهیم یزدی را می توان نام برد که در کنار امام (ره) بودند ولی راهشان از خط امام جدا بود و جداشدند، هر کدام به فراخر حالشان به مدت زمانی از امام و آرمان های امام جدا شدند.

آقای کمکی ضمن بیان اینکه خط امام(ره) یعنی اسلام را جامع و کامل دانستن است گقتند امام(ره) می فرمایند: «حقوق اسلام یک حقوق کامل و مترقی است، اسلام برای نجات بشر آمده است، اسلام دین سیاست است و حکومت دارد.» اما مخالفینی که بظاهر پیرو ایشان هستند مانند بنی صدر و قطب زاده و ... خلاف حرف امام(ره) را می گفتند و می گویند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید