۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
11:02
کد خبر : 8943716
۱۷:۳۵

۱۳۹۶/۰۸/۱۳
یک مداح اهل بیت(ع) در گفتگو با«بسیج»:

پیاده روی اربعین نشانه قدرت تشیع در جهان اسلام است

شریفی گفت: هر ساله بر تعداد زائران اربعین حسینی افزوده می شود و این نشان دهنده قدرت تشیع در جهان اسلام است.

 رضا شریفی مداح و ذاکر اهل بیت ( علیهم السلام) در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج در رابطه با پیاده روی اربعین و تاثیرات فردی و فرهنگی و جهانی آن گفت: پیاده روی اربعین تاثیرات فوق العاده معنوی و فرهنگی قوی هم در خود زائران که با پای پیاده سفر می کنند و هم در جهان دارد.

وی افزود: درک تاثیرات و حال و هوای این مسیر برای افرادی که تا به حال در اربعین مشرف نشده اند بسیار سخت است اما دیدن این راهپیمایی عظیم و حرکت شیعیان به سمت کربلای معلی ارادت عاشقان حسینی را به زیارت حضرت اباعبدالله بیشتر خواهد کرد.

این مداح اهل بیت خاطر نشان کرد: هر ساله بر تعداد زائران اربعین حسینی افزوده می شود و این نشان دهنده قدرت تشیع در جهان اسلام است و مردم جهان با دیدن صحنه هایی از این خیل جمعیت و پیاده روی عظیم اربعین حسینی به سمت کربلای معلی این مسئله را به خوبی درک می کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید