۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
11:52
کد خبر : 8944896
۱۰:۴۹

۱۳۹۶/۰۸/۱۶
فرمانده مرزبانی هرمزگان خبر داد

کشف ۴۳ هزار کیلوگرم برنج و شکر قاچاق در ساحل میناب

کشف ۴۳ هزار کیلوگرم برنج و شکر قاچاق در ساحل میناب

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان ؛علی اصغر خرم روی،فرمانده مرزبانی استان هرمزگان گفت:مرزبانان مستقر در پایگاه دریابانی شهرستان میناب با انجام اقدامات اطلاعاتی و حین گشت زنی در اسکله بندر تیاب به یک فروند لنج باری مشکوک و شناور را مورد بازدید و بررسی قرار دادند.

خرم روی افزود:ماموران در بازرسی از شناور تجاری موفق شدند انواع کالای قاچاق از قبیل :۱۸هزار کیلوگرم برنج، ۲۵هزارکیلوگرم شکر، یک هزار لیتر روغن خوراکی، دوهزار کیلوگرم فلفل و… را به ارزش یک میلیاردو۸۰۰میلیون ریال کشف و ضبط کنند.

فرمانده مرزبانی استان هرمزگان با اشاره به اینکه در این خصوص یک نفر متهم نیز دستگیر شده است، تصریح کرد:مرزبانی هرمزگان مصمم است تا با مبارزه جدی با این معضل اقتصادی؛چرخه تولید را در کشور رونق بخشد و در پی آن اشتغال زایی و مشکلات اقتصادی نیز برطرف گردد.

منبع: هرمز


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید