۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:34
کد خبر : 8946265
۱۸:۴۸

۱۳۹۶/۰۸/۲۰

ربات آزمایش صندلی‌های خودرو هم آمد

در شرایطی که تصور می‌شود برخی مشاغل را نمی‌توان به ربات‌ها واگذار کرد، شرکت های فناوری خلاف این امر را به اثبات رسانده‌اند.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج، شرکت خودروسازی فورد رباتی به نام Robutt. تولید کرده که برای آزمایش راحتی و ایمنی صندلی های خودروها طراحی شده است.

این ربات قادر به شبیه سازی نحوه نشستن رانندگان ومسافران است و با بررسی نقاط ضعف و قوت صندلی ها کاری می کند تا آنها به گونه ای طراحی شوند که بیشترین میزان راحتی برای افراد به ارمغان آورده شود.

این ربات ها به شرکت های خودروسازی کمک می کنند صندلی هایی بسازند که برای مدت طولانی و به راحتی قابل استفاده باشند. Robutt قادر به شبیه سازی شیوه های مختلف نشستن انسان هاست و می تواند با 25 هزار بار نشستن کیفیت صندلی های مختلف را آزمایش کند.

این تعداد نشستن و آزمایش به سه هفته زمان نیاز دارد و معادل بررسی 10 سال استفاده از صندلی های یک خودرو است. بنابراین طراحی ربات برای بررسی راحتی و دوام صندلی های خودرو نیز کاری منطقی به نظر می رسد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید