۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:24
کد خبر : 8948257
۰۷:۵۵

۱۳۹۶/۰۸/۲۵

برگزاری کنگره شهدای روحانی در کردستان

رئیس ستاد کنگره ۵۴۰۰ شهید استان کردستان گفت: اجلاسیه بزرگداشت ۵۰ شهید روحانی استان کردستان ۲۹ آبان ماه در شهر سنندج برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، ابراهیم حسینی در جلسه کارگروه خبرگزاری‌های ستاد کنگره ۵۴۰۰ شهید استان کردستان، اظهار کرد: امروزه یکی از راهبرد‌های دشمنان بی‌تفاوت کردن جامعه نسبت به روحیه ایثار، از خود گذشتگی، شهادت طلبی و روحیه انقلابی است.

حسینی با اشاره به برگزاری کنگره ۵۴۰۰ شهید استان کردستان، گفت: فلسفه وجودی برگزاری کنگره، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی الگو‌ها برای نسل جدید است.

وی خاطرنشان کرد: کنگره شهدای استان کردستان متشکل از ۲۸ کمیته استانی و ۱۰ ستاد شهرستانی بوده و قریب به ۵۰ اجلاسیه پیش کنگره در سطح استان طراحی شده است.

وی افزود: اولین اجلاسیه شهدای روحانی ۲۹ آبان ماه در سنندج برگزار می‌شود، که سخنرانی نماینده مقام معظم رهبری در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و امام جمعه شهر پاوه، رونمایی از دو جلد کتاب و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی از بخش‌های این کنگره است.

حسینی بیان کرد: سرگذشت پژوهی برای تمامی شهدای استان کردستان تهیه می‌شود که در این راستا اطلاعات مستند از فرماندهان، همرزمان، خانواده و دوستان در قالب پرسشنامه جمع آوری می‌شود.

رییس ستاد کنگره ۵۴۰۰ شهید استان کردستان در پایان عنوان کرد: انجام فعالیت‌های رسانه‌ای در جامعه اثرگذار بوده که باید در حوزه فعالیت‌های کنگره نیز از این ظرفیت استفاده شود.

انتهای پیام/7727

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید