۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
03:48
کد خبر : 8951536
۰۶:۲۲

۱۳۹۶/۰۹/۲۲
رئیس سازمان بسیج اصناف در گفتگو با «بسیج»:

اصل 44 از افزایش جمعیت بیکار کشور جلوگیری می کند

حسن پور گفت : تمام نهاد‌ها و اداره‌ها در تعدیل نیرو‌های خود اجتناب نمی‌کنند چراکه عدم گردش مالی یا عدم بازار مناسب برای فروش کالا‌های خود دچار مشکلات متعدد هستند.

غلامرضا حسن پور رئیس سازمان بسیج اصناف در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج درباره اخراج کارگران مجتمع‌های صنعتی که مدیریت داخلی دارند گفت: در خصوص اخراج کارگران نمی‌شود یک روند یا دلیلی ثابت آورد تا بتوانیم موضوع را بررسی کنیم. در حال حاضر تمام نهاد‌ها و اداره‌ها در تعدیل نیرو‌های خود اجتناب نمی‌کنند چراکه عدم گردش مالی یا عدم بازار مناسب برای فروش کالا‌های خود دچار مشکلات متعدد هستند. از این رو برای حفظ و بقای خود به گره گشایی‌هایی مثل اخراج کارگران روی می‌آورند.
وی با اشاره به بازده یک کارمند دولتی با کارمند خصوصی افزود: طرح اصل ۴۴ قانون اساسی یکی از روش‌های موثری خواهد بود که می‌تواند از افزایش رشد جمعیت بیکار کشور و تعدیل نیرو‌های سازمان‌هایی حتی دولتی جلوگیری کند
حسن پور درباره عدم واگذاری بخش دولتی به خصوصی اظهار داشت: یکی از مهمترین دلایل عمده‌ای که واگذاری‌ها رخ نمی‌دهد بیشتر مسئله سود و زیان است چراکه منافع بعضی از افراد به خطر می‌افتد. از طرفی هم بخش خصوصی هم انرژِی خود را در بازار تولیدی نمی‌گذارد و بیشتر در مشاغل کاذب که سودی بیشتری دارد سرمایه گذاری می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید