۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
14:01
کد خبر : 8952782
۲۱:۲۲

۱۳۹۶/۰۹/۰۳

نشست بصیرتی در ناحیه جاجرم برگزار شد

مسئول امورروحانیون سپاه حضرت جواد الائمه علیه السلام با جمعی از بسیجیان شهرستان گرمه و جاجرم دیدار کرد.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج؛ مسئول امورروحانیون سپاه حضرت جواد الائمه علیه السلام با جمعی از بسیجیان شهرستان گرمه و جاجرم دیدار کرد.

حجت الاسلام مقتدائی مسئول امور روحانیون نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت جواد الائمه علیه السلام با روحانیون ،  بسیجیان و رابطین نمایندگی ولی فقیه در حوزه های مقاومت بسیج  و جمعی از فرماند هان حوزه های مقاومت در محل نماز خانه ناحیه جاجرم دیدار کرد.

وی ضمن گرامی داشت هفته بسیج به نقش روحانیون در بسیج اشاره کرد و افزود: جهت ارتباط موثر و تعامل بین حوزه بسیج با نمایندگی ولی فقیه  نقش روحانیون به عنوان رابطین دارای اهمیت ویژه است و این امر باعث کیفیت بخشی برنامه ها در سطح بسیج  و انتشار تفکر انقلابی در جامعه بسیج خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید