۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
15:39
کد خبر : 8953505
۱۵:۰۷

۱۳۹۶/۰۹/۰۴
مسئول حوزه علمیه تاکستان:

محور جبهه مقاومت تفکر بسیجی است

مسئول حوزه علمیه تاکستان گفت: تفکری بسیج کاری با استکبار کرده است که تبدیل به مهمترین سد اهداف آنان گشته است.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین حجت الاسلام علی بخشی مسئول حوزه علمیه تاکستان در مراسم یادواره شهدا گمنام دانشگاه آزاد با محوریت بسیج جامعه زنان گفت: تفکر بسیجی برای ما بسیار ارزشمند است، ما تا کنون بهره وافری از این نوع نگاه برده ایم و امروز نیز محور پیروزی در جبهه مقاومت تفکر بسیج است.
وی در ادامه بیان کرد: در 5 اذر سال 58هنوز انقلاب نهالی نو پا بود و جنگ شروع نشده ولی اما با بصیرت برای حفظ انقلاب شجره طیبه بسیج را تشکیل دادند و فرمودند این را بدانید دشمن اصلی شما امریکا است و ما در برابر تهدیدی هستیم که در دنیا مقابل ندارد امام ما یک سلاحی قوی تر داریم و ان ایمان به خداوند متعال است
حجت الاسلام علی بخشی با اشاره به وقایع سال 67 ابراز کرد: در سال 67 امام از انقلاب ارزیابیی داشتند و فرمودند در جریانات پس از انقلاب خصوصا جنگ خیلی از گزوه ها به میدان امدند اما اگر بخواهیم مصداق بارزی از ایثار و شهادت معرفی کنیم چه کسانی بهتر از بسیج و بسیجیان؟
علی بخشی مطرح کرد: بعد از جنگ افراد مسموم الفکری بودند و هستند که می گفتند الان جنگ تمام شده و نیازی به بسیج نیست ولی امام (ره) فرمودند بسیج طلاب و دانشجویی را تشکیل دهید و همچنان که امام خامنه ای به تقویت بسیج تاکید نموده اند و فرمودند شما دشمن را در این منطقه به زانو در اورده اید این از معجزه انقلاب اسلامی است مانند شهید ححجی و فرمودند بسیج در هر عرصه ای وارد شده درخشیده است
علی بخشی در خاتمه گفت: این مرجعیت و ولایت فقیه پدری از استکبار دراورده که امام می فرمایند من دست تک تک بسیجیان را می بوسم و به مسئولین نیز سفارش کردند که از تفکر بسیجی فاصله نگیرید.
مسئول حوزه علمیه تاکستان گفت: مخالفت با بسیج مخالفت با تلاش و رشد و امنیت است، ای بسیجی توجه داشته با ش که دو امام ارزو دارند که با بسیجیان محشور شوند و امروز تفکر بسیجی است که در دنیا نقش افرینی می کند.
در پایان مراسم سرود دانشآموزان تاکستان در وصف بسیجیان و غبار روبی و گل افشانی مزار شهدا گمنام دانشگاه ازاد تاکستان برگزار گردید.
7001/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید