۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:07
کد خبر : 8955930
۰۷:۱۰

۱۳۹۶/۰۹/۰۸
به مناسبت هفته بسیج صورت گرفت

عیادت مسئول بسیج جامعه زنان قم از بیماران بیمارستان الزهرا(س)

مسئول بسیج جامعه زنان استان قم به مناسبت هفته بسیج در بیمارستان زنان «الزهرا (س)» حضور یافت و ضمن تبریک هفته بسیج به بیماران این واحد درمانی و نوزادان متولد شده در روز بسیج هدایا و شاخه گلی تقدیم کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، «مرضیه ابراهیم‌آبادی» مسئول بسیج جامعه زنان استان قم همزمان با ایام هفته بسیج در بیمارستان زنان «الزهرا (س)» حضور یافت و فرارسیدن هفته بسیج و سالروز تشکیل بسیج را به کارکنان این بیمارستان تبریک گفت.
وی همچنین ضمن عیادت از بیماران بستری دراین بیمارستان، به مادران و نوزادانی که در هفته بسیج متولد شده اند، شاخه‌های گل و هدایایی اهدا کرد و از خداوند متعال برای مادران، سلامتی کامل و توفیق در تکثیر نسل انقلابی و تربیت فرزندانی با سیره علوی و فاطمی و سرباز امام زمان (عج) درخواست نمود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید