۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
22:02
کد خبر : 8956567
۱۹:۵۶

۱۳۹۶/۰۹/۰۹
مسئول روابط عمومی ناحیه مقاومت بسیج اراک:

«آیت الله مدرس» به مصلحت جامعه می‌اندیشید

مسئول روابط عمومی ناحیه مقاومت بسیج اراک گفت: مدرس به مصلحت جامعه می‌اندیشید و با اتکای به علم و تقوایی که داشت، از موارد موجود در احکام شریعت و براساس مصلحت جامعه، قانونی را تدوین می‌کرد.

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سرهنگ پاسدار قادری مسئول روابط عمومی ناحیه مقاومت بسیج اراک با اشاره به سالروز شهادت عالم مجاهد شهید آیت‌الله مدرس گفت: نقش شهید مدرس در تدوین قوانین دوران مشروطیت که بخش عظیمی از آن اکنون، قانون حاکم در جمهوری اسلامی ایران است، غیرقابل انکار است.

وی افزود: مدرس به مصلحت جامعه می‌اندیشید و با اتکای به علم و تقوایی که داشت، از موارد موجود در احکام شریعت و براساس مصلحت جامعه، قانونی را تدوین می‌کرد.

مسئول روابط عمومی ناحیه مقاومت بسیج اراک تصریح کرد: آیت‌الله مدرس تلاش کرد براساس علم و تقوای خود و براساس مصالح جامعه، موارد شریعت را در قالب‌های قانونی ارائه دهد، خواه پسند بیفتد یا ناپسند؛ و در برابر عواملی که با شریعت در ستیزند یا مصالح عمومی را می‌خواهند فدای مصالح شخصی کنند، می‌ایستد.

سرهنگ پاسدار قادری ادامه داد: از منظر مدرس اگر قانونی از لحاظ محتوایی، بر اساس موازین اسلامی و فقه ناب و فقه سنتی و بر اساس مصلحت جامعه تدوین شود، دیگر مهم نیست که چه آثاری در جامعه ایجاد کند.

وی با اشاره به الگو قرار دادن مدرس‌ها خاطرنشان کرد: امیدواریم که مجلس را روز به روز کامل‌تر و استوارتر و به مصالح جامعه نزدیک‌تر ببینیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید