۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
22:23
کد خبر : 8956604
۱۳:۵۳

۱۳۹۶/۰۹/۰۹
فرمانده انتظامی استان لرستان در جمع خبرنگاران خبر داد:

توقیف بلدوزر قاچاق در خرم‌آباد

فرمانده انتظامی استان لرستان از توقیف بلدوزر قاچاق به ارزش ۲ میلیارد ریال در خرم‌آباد خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان سردار محمدمهدیان در جمع خبرنگاران از کشف یک دستگاه بلدوزر قاچاق در شهرستان خرم‌آباد خبر داد و اظهار داشت: مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی در اجرای منویات مقام معظم رهبری، طرح‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تشدید اقدامات کنترلی و مبارزه با ورود و خروج کالا‌های قاچاق یک دستگاه بلدوزر قاچاق را توقیف کردند.


وی افزود: بنابر اخبار واصله از منابع مبنی بر اینکه یک دستگاه بلدوزر قاچاق در اختیار یکی از شرکت‌های راهسازی است، موضوع در دستور کار قرار گرفت.


فرمانده انتظامی استان لرستان عنوان کرد: مأموران در بازرسی از این شرکت یک دستگاه بلدوزر قاچاق فاقد اسناد گمرکی به مارک کوماتسو ساخت کشور ژاپن را کشف کردند.

وی ارزش محموله مکشوفه را دو میلیارد ریال اعلام کرد و بیان کرد: بلدوزر کشف‌شده تحویل سازمان اموال تملیکی و پرونده تحویل مراجع قضایی شد.


انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید