۱۲ / فروردين / ۱۴۰۴ - 01 April 2025
22:37
کد خبر : 8957057
۱۲:۰۷

۱۳۹۶/۰۹/۱۱

«کاظم سعیدی» شهردار اسدآباد شد

یک منبع موثق گفت: هیئت حل اختلاف شوراهای استان پس از بررسی‌های لازم رأی به انتخاب «کاظم سعیدی» به عنوان شهردار اسدآباد داد.

«کاظم سعیدی» شهردار اسدآباد شدیک منبع موثق در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در اسدآباد اظهار داشت: هیئت حل اختلاف شوراهای استان پس از بررسی‌های لازم رأی به انتخاب کاظم سعیدی به عنوان شهردار اسدآباد داد.

وی ضمن اشاره به اینکه سعیدی تنها گزینه ی شورای شهر برای احراز این پست بود، افزود: دفتر امور شهری استانداری با توجه به قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان، با انتخاب وی به عنوان شهردار اسدآباد مخالفت کرده بود اما با ارائه مدارک و مستندات موجود، سعیدی به این عنوان منصوب شد.

به گزارش بسیج؛ کاظم سعیدی با درجه سرهنگی از سپاه پاسداران بازنشسته شده و همچنین مدیریت مجموعه های گردشگری علیصدر و گنجنامه را در کارنامه خود دارد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید