۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
22:18
کد خبر : 8957945
۱۲:۵۳

۱۳۹۶/۰۹/۱۳

رهایی جوان شیرازی پس از 3 روز حبس

فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان از رهایی جوان ۲۸ ساله‌ای که در یکی از تلمبه خانه‌های کشاورزی شهر برازجان حبس شده بود، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، سرهنگ سید جواد رضوی گفت: سحرگاه یازدهم آذرماه، ماموران از ربوده شدن جوان ۲۸ ساله شیرازی و انتقال وی به مکان نامعلوم مطلع شدند.

وی بیان داشت: سریعا یک تیم ویژه از پلیس آگاهی شهرستان با همکاری پاسگاه انتظامی روستای "بنداروز"، با بررسی‌های صورت گرفته و انجام اقدامات پلیسی محل اختفای گروگان را دریکی از تلمبه خانه‌های کشاورزی اطراف روستای ننیزک برازجان شناسایی و بلافاصله در محل حاضر شده و جوان را آزاد کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان خاطرنشان کرد: طبق اظهارات گروگان، روز هشتم آذر ماه چند فرد ناشناس او را از شیراز ربوده و به این تلمبه خانه منتقل و حبس کرده اند که پرونده برای روشن شدن زوایای حادثه در دست پیگیری است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید