۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:27
کد خبر : 8958243
۰۶:۵۱

۱۳۹۶/۰۹/۱۴
رئیس شورای مراکز آموزش عالی میبد:

قش ویژه بسیج دانشجویی در برگزاری برنامه های فرهنگی در دانشگاه های میبد/لزوم حمایت از دانشجو های انقلابی

رئیس شورای مراکز آموزش عالی میبد به نقش ویژه بسیج دانشجویی در برگزاری برنامه های فرهنگی در دانشگاه های میبد اشاره و از دانشجویان بسیجی این شهرستان قدردانی کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، عباس کلانتری روز گذشته در مراسم دیدار جمعی از دانشجویان بسیجی و رؤسای دانشگاه‌های میبد با آیت‌الله اعرافی امام‌جمعه شهرستان میبد و از اعضای شورای انقلاب فرهنگی با اشاره به وجود برخی مشکلات رفاهی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی این شهرستان تصریح کرد: بخش عمده این مشکلات به دلیل مشکلات مالی است که دانشگاه‌های دولتی شهرستان با آن مواجه هستند؛ و بعضاً در پرداخت حقوق کارمندان نیز با مشکلاتی روبرو می‌شوند.

وی افزود: بااین‌وجود وضعیت رفاهی و امکانات آموزشی دانشگاه‌ها نسبت به سایر استان مطلوب‌تر است و با تلاش و هم‌افزایی مسئولین بسیاری از معضلات برطرف شده و تلاش شده از امکانات موجود به بهترین نحو استفاده‌شده و کاستی‌های موجود جبران شود؛ و اکنون مشکل رفاهی خاصی در دانشگاه‌ها وجود ندارد.

رئیس شورای مراکز آموزش عالی میبد ضمن قدردانی از صبر و بردباری دانشجویان در مواجه با برخی مشکلات رفاهی که به وجود می‌آید تصریح کرد: این باعث افتخار است که می‌بینیم عمده دغدغه دانشجویان شهرستان بحث‌های فرهنگی است و مسئولین ذی‌ربط نیست باید نسبت به مشکلات فرهنگی و مواردی ازاین‌دست توجه بیشتری داشته باشند.

کلانتر اضافه کرد: به دلیل ماهیت بعضی دانشگاه‌های شهرستان که دانشجوی حضوری ندارند یا تعداد دانشجو‌های آن‌ها کاهش‌یافته برگزاری برنامه‌های منسجم و یکپارچه فرهنگی در سطح دانشگاه‌های میبد کمتر میسر بود که این مهم نیز باید با همفکری و تعامل بیشتر دانشگاه‌ها برطرف شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه حدود ۸ هزار دانشجو در دانشگاه‌های شهرستان میبد تحصیل می‌کنند، بیان داشت: از این تعداد حدود ۴ هزار دانشجو از امکانات خوابگاهی استفاده می‌کنند و در همین راستا در سال تحصیلی جدید ظرفیت هزارنفری به خوابگاه‌های موجود اضافه شد.

رئیس دانشگاه آیت‌الله حائری تصریح کرد: در دانشگاه حائری میبد نیز حدود ۲ هزار دانشجو تحصیل می‌کنند که حدود ۸۰۰ دانشجو از امکانات خوابگاهی استفاده می‌کنند و این دانشگاه از این نظر با مازاد ظرفیت روبرو است و تعدادی از واحد‌هایی خوابگاهی دانشگاه خالی هستند.

کلانتری در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها میبد و نقش ویژه بسیج دانشجویی در این برنامه‌های اشاره کرد و اظهار داشت: بسیج دانشجویی به‌عنوان اصلی‌ترین تشکل دانشجویی میبد همواره در برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی و تربیتی پیشگام بوده و فعالیت مؤثری را در این راستا انجام داده که جای تقدیر دارد.

رئیس دانشگاه حائری میبد در ادامه با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته جهت اخذ مجوز پذیرش نیمه‌متمرکز دانشجو در دانشگاه آیت‌الله حائری میبد به ظرفیت‌های علمی و توجه ویژه این مجموعه دانشگاهی به رشد علوم انسانی اسلامی و تربیت نیروی کارآمد انقلاب اشاره کرد و اذعان کرد: به دنبال این هستیم تا با گزینش دانشجویان ولایی بتوانیم گام مؤثر در تربیت نیروی طراز انقلاب اسلامی، کارآمد و متعهد برداریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید