به گزارش خبرگزاری بسیج از ناحیه ی امام صادق (علیه السلام) اصفهان، سرگرد پاسدار محمد مرادی مسئول بسیج سازندگی ناحیه امام صادق(علیه السلام) اصفهان گفت : فعالیت های گروه های جهادی در مناطق محروم و حاشیه شهر اصفهان در طول سال ادامه دارد و ارتباط این گروه ها با این مناطق به طور هفتگی برقرار بوده و هر پنجشنبه و جمعه تیم های پزشکی ، دندان پزشکی ، روانپزشکی و روانشناسی در این مناطق مشغول به فعالیت و ارائه ی خدمات می باشند .
مرادی افزود : شش ماهه دوم سال 96 فعالیت های بسیج سازندگی با محوریت اقتصاد مقاومتی می باشد.
وی گفت : با تشکیل اتاق های فکر که با اساتید دانشگاه صورت گرفت مقرر شد تا در بحث اقتصاد مقاومتی یک وحدت رویه داشته باشیم .
وی در ادامه خاطرنشان کرد : تلاش ما فرهنگ سازی مصرف کالای ایرانی و ترویج گفتمان اقتصاد مقاومتی در آحاد مردم است و در این زمینه فعالیت های بسیاری صورت پذیرفته که از آن جمله برپایی نمایشگاه های اقتصاد مقاومتی و عرضه کالا های تولید ملی بوده است.
سرگرد پاسدار مرادی گفت : از دهه فجر سال گذشته تا کنون چندین مرحله برپایی فروشگاه های اقتصاد مقاومتی را داشته ایم که محور آن پایگاه ها و حوزه ها بوده اند و در هفته ی اخیر حوزه بسیج 12 حضرت بقیه الله (عج) فروشگاه اقتصاد مقاومتی با 14 غرفه راه اندازی و هم اکنون نیز پایگاه بسیج حضرت روح الله واحد خواهران در حال برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی می باشد .
وی در پایان گفت پروژه ی مهم ما در فروشگاه اقتصاد مقاومتی و فروشگاه عرضه محصولات ایرانی ، فروشگاه اقتصاد مقاومتی و فروشگاه عرضه محصولات ایرانی در حرم حضرت زینب (س) ، (زینبیه اصفهان) است که دارای 80 غرفه میباشد که با حضور مسئولین افتتاح و آغاز بکار کرده است.