بهزاد علی نقی زاده مسئول پایگاه فرهنگی طرح کرامت محله باغ متولی شهرستان خوی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج در رابطه با اجرای طرح کرامت در این منطقه و موفقیت آن در کاهش آسیب های اجتماعی اظهار داشت: طرح کرامت در جهت کاهش و رفع آسیب های اجتماعی در مناطق مختلف کشور اجرا می شود.
نقی زاده در توضیح این مطلب افزود: برای کاهش معضل طلاق در این منطقه کارگاه های آسیب شناسی و آموزشی خانواده توسط خواهران مشاور برگزار می شود.
مسئول طرح کرامت در محله باغ متولی شهرستان خوی تصریح کرد: این کارگاه های آموزشی و آسیب شناسی برای بانوان در ردیف سنی 18 تا 30 سال راه اندازی شده است.
نقی زاده در پایان این مطلب بیان داشت: اجرای طرح کرامت در این منطقه خیلی خوب جواب داده است و امیدواریم این طرح ادامه پیدا کند تا مشکلات و معضلات منطقه به صورت کامل برطرف شود.