پاسدار محمدرضا رضایی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اراک در گفتگو با خبرنگار بسیج استان مرکزی؛ از اعزام پنجمین گروهه تخصصی از بسیجیان این شهرستان به مناطق زلزلهزده غرب کشور خبر داد و گفت: یک تیم تخصصی از جهادگران بسیجیان اراک در تخصصهای تأسیسات، برق، جوشکاری و ... به مناطق زلزلهزده غرب کشور اعزام شدند.
وی افزود: کار این تیم ساماندهی اسکان موقتهای انجام شده در مناطق زلزلهزده بوده و برای تجهیز و انجام تاسیسات فنی کانکسهای نصب شده در مدت 10 روز حضور خود در منطقه تلاش خواهند کرد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اراک تصریح کرد: این تیم در قالب یک گروه 20 نفره در مناطق زلزلهزده و روستاهایی که مسئولیت آنها به سپاه روحالله واگذار شده است، مستقر خواهند شد و زیرساختهای لازم را برای کانکسها انجام خواهند داد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اراک خاطرنشان کرد: گروههای جهادی اعزامی محدود به یک بازه زمانی خاص نخواهد بود و تا زمانی که وضعیت مناطق زلزلهزده مطلوب شود جهادگران بسیجی در مناطق حضور خواهند داشت.
انتهای پیام/