۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:13
کد خبر : 8964846
۰۹:۲۳

۱۳۹۶/۰۹/۳۰
مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کوهبنان:

در پرتو بینش سیاسی مقام معظم رهبری فتنه 88 خاموش شد

مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت سپاه کوهبنان گفت: فتنه‌ 88 در پرتو بینش سیاسی مقام معظم رهبری و حضور گسترده مردمی درهم پیچده و خاموش شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان،  حجت‌الاسلام مهدی فقیهی  در نشست مشترک رابطان نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج کوهبنان و خبرنگاران بسیج شهرستان با استناد به آیات نورانی قرآن کریم اظهار داشت: دشمن فتنه راه‌اندازی می‌کند تا افرادی که در کنار ولایت و امامت هستند در برابر ایشان بایستند لذا شاهد بودیم که در جریان سال 88 عده‌ای پرچم امام حسین (ع) را به آتش کشیدند .

مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت سپاه کوهبنان با بیان اینکه در فتنه بحث براندازی دین در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: فتنه با بدی‌ها و ضررهایی همراه است اما فوایدی هم در بر دارد چون زمینه نابودی منافقان و بدخواهان را در پی دارد.

فقیهی گفت: ما باید وابستگی به انقلاب داشته باشیم اگر به افراد وابستگی پیدا کردیم بیچاره می‌شویم لذا هر کس در کنار ولایت و رهبری قرار گرفت در هر پست و سمتی باشد ما از او حمایت خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: ما وظیفه داریم در درجه اول خانواده و در درجه بعدی در حد توان دیگران را ترغیب کنیم که در مراسم نهم دی ماه حضوری فعال و گسترده  داشته باشند، فتنه‌ای که در پرتو بینش سیاسی مقام معظم رهبری و حضور گسترده مردمی در هم پیچده و خاموش شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید