۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:54
کد خبر : 8966593
۱۷:۳۰

۱۳۹۶/۱۰/۰۴
سلیمی در گفتگو با «بسیج»:

دولت فارغ از گرایش های سیاسی در بحث قرآن ورود کند/ کاهش بودجه قرآنی برای جامعه ما مصیبت است

نماینده مردم محلات در مجلس گفت: باید فارغ از گرایش های سیاسی در بحث قرآن ورود کنیم و با قران نباید بازی کنیم که خدای نکرده مشمول سخن پیامبر (ص) در مرود مهجوریت قران نشویم و من این را مصیبتی برای جامعه می دانم.

علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج گفت: من متوجه نمی وشم که دولت بر چه اساس و پاییه ای ارقام و اعداد بودجه سال 97 را مشخص کرده است.

وی با انتقاد از کاهش بودجه در حوزه فرهنگ و کاهش چشمگیر بودجه های قرآنی افزود: باعث تعجب است که مملکت ما اسلامی است و ما نیاز جدی به بازگشت به قرآن دارمی ولی متاسفانه سال به سال بودجه قرآنی کمتر و کمتر می شود و متاسفانه فضایی را درست کرده اند که ذره ای بودجه هیا مختلف با هم مقایسه نمی شوند.

نماینده مردم محلات در مجلس تاکید کرد: اگر ذره ای به بودجه فرهنگی اضافه کنند عده ای تحلیل اشتباه می کنند ولی ما باید فارغ از گرایش های سیاسی در بحث قرآن ورود کنیم و با قرآن نباید بازی کنیم که خدای نکرده مشمول سخن پیامبر (ص) در مرود مهجوریت قران نشویم و من این را مصیبتی برای جامعه می دانم.

 


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید