سفیر سابق ایران در مکزیک:

فتنه اجتماعی خطرناک‌تر از فتنه سیاسی است/وحدت مردم حول محور ولايت؛ راهكار تحقق اهداف جمهوری اسلامی

سفیر سابق ایران در مکزیک با تاکید بر اینکه دشمنان نظام به دنبال ایجاد فتنه اجتماعی برای رسیدن به اهداف خود در کشور هستند، گفت: دشمن درصدد ایجاد فتنه اجتماعی است که این فتنه بسیار خطرناک‌تر از دیگر فتنه‌ها است.
کد خبر: ۸۹۶۸۱۱۶
|
۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۲

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ محمدحسن قدیری‌ابیانه از کارشناسان مسائل استراتژیک در نشست سیاسی که به مناسبت یوم‌الله ۹ دی که در مسجد المهدی(عج) اراک برگزار شد با تاکید بر اینکه حماسه 9 دی فتنه بزرگ 88 را خنثی کرد، گفت: فتنه‌گران داخلی و خارجی درصدد بودند تا با کودتای مخملی سال 88 نظام اسلامی را براندازی کنند.

وی با اشاره به اینکه دشمنان نظام اسلامی وحدت ملی را را در این فتنه نشانه رفته بودند، گفت: قدرت ملت ما و نظام جمهوری اسلامی ایران وحدت حول محور ولایت است و دشمن تلاش داشت تا در فتنه 88 این وحدت ملی را از بین ببرد.

این کارشناس مسائل استراتژیک تصریح کرد: «تقلب» رمز فتنه سال 88 بود چراکه انتخابات تنها بهانه‌ای برای معاندین نظام بود که قصد داشتند نظام اسلامی را نابود کنند و برای این منظور هم اصل نظام را هدف قرار گرفته بودند.

قدیری‌ابیانه موسوی، کروبی، خاتمی، موسوی‌لاری و تاج‌زاده، از کسانی بودند که انتخابات برگزار کرده بودند و به این موضوع واقف بودند که امکان تقلب آن هم با فاصله ۱۱ میلیون رأی از نامزد منتخب مردم در انتخابات وجود ندارد و حتی در جلسات خصوصی خود نیز به این حقیقت اذعان داشتند.

وی افزود: سران فتنه که دَم از جامعه مدنی، مردم سالاری و جمهوریت می‌زدند، در سال 88 ثابت کردند که به هیچ یک از این ادعاهای خود پایبند نیستند و با اغتشاشاتی که 8 ماه در کشور رقم زدند در عمل ثابت کردند که نه به رأی مردم احترام می‌گذارند و نه به قانون تمکین دارند.

این کارشناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه فتنه 88 یک کودتای آمریکایی صهیونیستی بود گفت: این فتنه با عناصر فریب خورده داخلی و با پول‌های سعودی و حمایت استکبار جهانی و طراحی استعمار در ایران اجرایی شد.

قدیری‌ابیانه طرح دشمن با بهره‌گیری از بستر انتخابات 88 یک پیروزی دو سَر بُرد بود، گفت: پیروزی یا عدم پیروزی فتنه‌گران در انتخابات برای دشمن بُرد محسوب می‌شد؛ اگر دشمنان پیروز انتخابات می‌شدند از درون ضربه‌ای را به نظام وارد می‌کردند که از بیرون نمی‌توانستند آن ضربه را وارد کنند و اگر بازنده میدان می‌شدند با ایجاد فتنه و اغتشاش به دنبال براندازی بودند.

وی حماسه 9 دی را نماد حضور با بصیرت ملت ایران در صحنه دفاع از انقلاب و اسلام دانست و گفت: هدایت رهبری معظم انقلاب و حضور در صحنه مردم مانع از این شد که دشمن به اهدافش دست پیدا کند و فتنه 88 با شکست سختی مواجه شد.

این کارشناس مسائل استراتژیک تشدید تحریم‌ها را از اثرات فتنه 88 عنوان و تصریح کرد: یکی از تبعاتی که فتنه 88 بر جای گذاشت این بود که تا پیش از اغتشاشات دنیا قدرت ایران را پذیرفته بود و بسیاری از کشورها حاضر شده بودند به ناچار از مواضع خود عقب نشینی کنند و حتی غنی‌سازی 20 درصد را هم بپذیرند ولی این فتنه باعث شد که نه تنها عقب‌نشینی نکنند که فشارها و تحریم‌های بیشتری را بر ملت ایران وارد کنند.

قدیری‌ابیانه با اشاره به نقش سران فتنه در تحریم‌ها گفت: «مهدی هاشمی» فرزند مرحوم هاشمی رفسنجانی به عنوان مسئول دانشگاه آزاد در لندن مأمور می‌شود تا با دولتمردان آمریکایی ارتباط بگیرد و از آنان بخواهد تا تحریم‌ها را تشدید کنند؛ حتی یکی از مسئولان آمریکایی اعتراف کرد که در نامه‌ای خطاب به موسوی آورده است که «من به عنوان نماینده مردم آمریکا از شما می‌خواهم، بگوئید که چگونه شما را حمایت کنیم؟»، و در مقابل جوابی دریافتی چنین است «تحریم‌های ایران را افزایش دهید ولی حمایت خود را از ما علنی نکنید.»

وی افزود: حالا دولت وقت سعی دارد تا تحریم‌ها را به گردن دولت‌های گذشته بیاندازند؛ باید از اینان پرسید که در مذاکرات هسته‌ای دولت یازدهم و دوازدهم به تمام تعهدات خود در مقابل 5+1 عمل کرد و از گُل نازک‌تر هم به دشمن نگفت پس چرا مذاکرات به طور کامل عملیاتی نشده و حتی تحریم‌ها تشدید هم شده است؟

این کارشناس مسائل استراتژیک تصریح کرد: باید مراقب باشیم تا فریب دشمن را نخوریم و در فتنه‌های بعدی مغلوب دشمن نشویم، دشمنان نظام اسلامی در فتنه 78 و 88 شکست خوردند ولی توطئه‌های دیگری را در عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی پیش گرفته‌اند و اکنون به فکر فتنه دیگری هستند.

قدیری‌ابیانه گفت: دشمن درصدد ایجاد فتنه اجتماعی است که این فتنه بسیار خطرناک‌تر از دیگر فتنه‌هاست؛ در فتنه اجتماعی دشمن می‌خواهد تا از ظرفیت اقشار مختلف استفاده کند و در اولین گام سعی دارند کارگران بیکار را به تجمعات اعتراضی دعوت کنند و به ظاهر این اعتراضات تنها مطالبه‌گری حقوق کاگران است ولی با توسعه این اعترضات و ناکارآمد نشان دادن نظام در رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم به اصل نظام برسند و آن را مورد هدف قرار دهند.

وی راهکار اصلی حل مشکلات اقتصادی کشور را توجه به منویات رهبری دانشت و گفت: اگر خود را مخاطب پیام‌های مقام معظم رهبری در شعارهای سال قرار می‌دادیم امروز چنین مشکلاتی نداشتیم، هنوز هم دیر نشده اگر از همین لحظه هم به منویات رهبر معظم انقلاب گوش کنیم به سرعت وضع بهتر می‌شود وگرنه اقتصاد کشور مثل ساختمان پلاسکویی است که آتش گرفته و اگر غفلت کنیم فرو می‌ریزد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار