سید محمد حسین دزفولیان مخترع و نخبه بسیجی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج در رابطه با تاکیدات مقام معظم رهبری بر ضرورت تقویت نخبه باوری در میان مسئولان و حمایت عملی از آنها اظهار داشت: متاسفانه برخی مسئولان هیچ اعتقاد و باوری و اعتمادی به نخبگان ندارند.
وی افزود: وقتی مخترعان و شرکت های ایرانی محصولی را طراحی و تولید می کنند هیچ حمایتی از جانب مسئولان نمی شوند. نگاه برخی از مسئولان به واردات محصولات از کشورهای خارجی است.
این مخترع بسجی خاطرنشان کرد: سازمان بسیج علمی حمایت های بسیار خوبی از طرح ها و ایده های بنده کرد. اما مدیران دولتی دیدگاهشان به خارج از کشور است و همین مسئله بر تصمیم گیری های آنها تاثیر می گذارد.
دزفولیان بیان داشت: بسیاری از محصولات را از کشورهای همچون آلمان، فرانسه و انگلستان وارد می کنند در حالیکه همین محصول را جوانان ایرانی در داخل کشور تولید می کنند اما کسی به این جوانان اعتقادی ندارد.
وی گفت: اگر مسئولان به فرماشات رهبری در مورد نخبگان و مخترعان عمل کنند و از ما حمایت کنند سرعت پیشرفت علمی در کشور و انگیزه علمی ما نیز افزایش خواهد یافت و این به نفع آینده مملکت است.