۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:14
کد خبر : 8976403
۰۸:۰۶

۱۳۹۶/۱۰/۲۸
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان خبر داد

به گُل نشستن درختان انبه در هرمزگان

در هرمزگان درختان انبه در فصل زمستان به گل می نشینند و این استان در تولید محصول انبه در کشور رتبه اول را دارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان؛به نقل از واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مسعود گرگیج از گُلدهی درختان انبه در استان خبر داد و گفت: سطح زیرکشت محصول انبه در استان 2 هزار و 862 هکتار است و پیش‌بینی می‌شود از این سطح 20 هزار و672 تن محصول برداشت شود.

وی افزود: به دلیل رعایت بهداشت باغ‌ها، انجام عملیات به باغی، مبارزه با آفات و بیماری‌ها  و بهره‌گیری از نهال‌های پیوندی،  پیش‌بینی می‌شود تولید امسال نسبت به سال قبل 13درصد افزایش داشته باشد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان تصریح کرد: سندری، محلی، لانگرا، داشهاری  و الفانسو از مهم‌ترین ارقام کشت شده در استان هستند.

گرگیج اظهار داشت: شهرستان‌های رودان، میناب، بندرعباس و جاسک از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در هرمزگان هستند.

وی با بیان اینکه شهرستان میناب در استان رتبه اول تولید انبه را دارد اذعان کرد: 40 درصد محصولات انبه هرمزگان در صنایع تبدیلی و فرآوری مصرف و مابقی به‌صورت کال (نارس) در بازارهای داخلی استان و استان‌های فارس، کرمان، تهران و اصفهان عرضه می‌شود.

این مقام مسؤول اضافه کرد: تهیه ترشی، پودرانبه، تولید آب انبه، کنسرو، مربا و تازه خوری از مهم‌ترین مزایای تولید انبه می‌باشد.

گرگیج افزود: فصل گُلدهی انبه در هرمزگان از اوخر دی  ماه آغاز و تا اوایل فروردین ماه ادامه دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید