۱۲ / مرداد / ۱۴۰۵ - 03 August 2026
13:25
کد خبر : 8977038
۱۱:۳۵

۱۳۹۶/۱۰/۳۰
بسیج تحلیل می کند:

کانال هایی که فیلتر شدند

چندان دور نشده که کانال هایی برای مقابله با خصم و استکبار و شمر های زمانه در مجنون و خیبر، زدیم و جان دادیم تا بمانیم و استوارتر از همیشه به پیش برویم. تا شیطان مایوس شده را زمین گیر کنیم.
به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، دشمن کانالهایی را می زند تا به منطقه نفوذ کند و نیروهای خودی برای هجوم به دشمن و جان پناه نیروها سنگرحفر می کنند. اولین خندق را برای حفاظت از دنیای اسلام زدند و سلمان فارسی مبتکر آن بود تا عمربن عبدود از آن عبور کند و هماورد بطلبد تا در خانه اسلام کمر کفر شکسته شود و مابقی در بیرون از خندق نا امید و مایوس برگردند تا بزرگترین خطر بیخ گوش امت اسلامی با خندق سلمان فارسی و ذوالفقار علی ناکام شود.
تا اینکه 1400 سال از نهروان گذشت ویا در عاشورا در کنار کانالی از نهر علقمه و فرات بر امام امت تاختند و پس از آن سایر معصومین را با زهر حلائل به شهادت رساندن اما خدا خواست تا حجتش بر روی زمین بماند تا در وقتی که خود تعیین کرده است انتقام از سرکشی های طاغوت بگیرد.
چندان دور نشده که کانال هایی برای مقابله با خصم و استکبار و شمر های زمانه در مجنون و خیبر، زدیم و جان دادیم تا بمانیم و استوارتر از همیشه به پیش برویم. تا شیطان مایوس شده را زمین گیر کنیم.
کانال هایی در خرمشهر ، سوسنگرد و اهواز زده شد و مردانی از تبارعاشورا جان دادند تا جانان نفروشند برخی از این سربازان هنوز در کانال مانده اند تا فرمانده دستور نداده کانال را ترک نمی کنند که امروز برای یادآوری و گوشزد کردن تاریخ در بین ما بر روی کامیونها می آیند و اشک ها و غم ها را تازه تر می کنند. کانال هایی که در آن گردان کمیل قتلگاه کربلا را رقم زد، کانال هایی که در پاسگاه زید در عملیات رمضان زده شد و بر جسد جوانان مملکت تانک رانده شد و با لبان تشنه جان دادند اما هرگز معبر را رها نکردند!!
روزگار گذشت تا اینکه کانال هایی را استکبار زد که کاملا نامرئی و شیطانی بود و به خانه ها نفوذ کردند و از پشت بام ها وارد شدند داستان غم انگیزی را در درون ما کلید زدند و کم کم کانال های کمیل و ماهی،مجنون، فراموش شدند و نسل های بعدی یادشان رفت که هنوز کانال هایی هستند که برای حراست و حفاظت از این ملک جا مانده اند.
جای آنان را کانال هایی مجازی گرفتند که اصلا وجود خارجی ندارند، مثل جن طی الارض می کنند و دیده نمی شوند و هر زمان که اراده کنی در دسترس هستند تا در لابیرنت هزار لای خود شما را به بازی بگیرند و در آخر به جای شیطان طلبکار اسلام و انقلاب شویم.
کانال ها فیلتر شدند و جای آن را اجنه گرفتند و سلیمان وار باید برآنان شورید تا از جسم و روح مردم این دیار خارج شوند. فیلتر شدند هر از گاهی در قالب کاروان راهیان نور به ردی از آن کانال ها برخورد می کنیم که نشان میدهد جنگ واقعی هنوز ادامه دارد.
برخی از فرماندهان دوران خون و حماسه که با این کانال ها عجین بودند تلخ و شیرین دنیا آنان را گرفتار کرد و دوست دارند که فیلتر شوند . کانالهایی که برای حفظ آن زحمت دارد، باید جان داد، با همه دنیای کفر جنگید و با دادن دست و سر و پا پرچم و علم را نگه داشت تا صاحبش بیاید.
فیلتر شدند تا جای آن را کانال هایی بگیرند که فقط دنیای ستمگران و استکبار را برآورد کنند تا برای فتنه گری سربازانی را از میان امت اسلامی برگزینند و راه ملت را به بیراهه بکشاند.
چقدر سخت است فراموش کردن احد و خیبر و خندق ، که پس از 1400 سال هنوز در اذهان مانده اما کانال هایی که فرزندان رسول الله در برابر کوفیان زدند فیلتر شدند تا دیگر احمد متوسلیانی نباشد که در برابر جسارت بنی صدر و خیانتش بگوید اگر به کردستان بیاید هلی کوپترش را خواهم زد!!
از این کانال های مجازی دیگرشیرودی و کشوری پرواز نمی کنند تا خط زرهی دشمن را در هم بکوبند و سیمرغ آشیانه های ایران شوند همان گونه که اسلام را همانند پوستینی وارونه پوشیدند تا علی را بر زمین بزنند در حال نیز کانال هایی را فیلتر کردند .
حال که کانال ها زده شده و در داخل خانه های ما نیز نفوذ کرده باید برای پاسداشت کسانی به کار گرفته شوند که هنوز هم کانالهایشان به عنوان یادگاران برتر هر از گاهی باعث اتحاد و انسجام ما می شود.

1002/ت30/ب

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید