۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
13:07
کد خبر : 8977559
۰۸:۰۰

۱۳۹۶/۱۱/۱۰
یک بسیجی جهادگر در گفتگو با«بسیج» عنوان کرد

ارائه مشاوره تغذیه تیم جهادگران به بانوان روستائی

سوداگر بیان داشت: لاس های مشاوره تغذیه برای بانوان را برگزار کردیم که با استقبال خوبی مواجه شد.

سوسن سوداگر بسیجی جهادگر و عضو گروه جهادی شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی نور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج در رابطه با اقدامات این گروه جهادی در مناطق محروم و دور افتاده کشورمان اظهار داشت: گروه جهادی شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی نور اقدامات متنوعی در حوزه آموزش، فرهنگ، تغذیه، بهداشت و درمان و عمران در مناطق دور افتاده کشور انجام می دهد.

سوداگر اقدامات درمانی و پزشکی جهادگران این گروه را در روستاهای دور افتاده بسیار رضایت بخش دانست و گفت: ما در حوزه بهداشت و درمان انواع کلاس های آموزشی را در بخش های متعدد و برای گروه های سنی مختلف اجرا می کنیم.

عضو گروه جهادی شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی نور تصریح کرد: در حوزه دامپروری نیز ورود کردیم و تعدادی دامپزشک به این مناطق اعزام کردیم تا به بررسی و درمان مشکلات دام های روستائیان بپردازند.

وی درپایان یاداور شد: علاوه بر این اقدامات، کلاس های مشاوره تغذیه برای بانوان را برگزار کردیم که با استقبال خوبی مواجه شدیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید