نشست «اخلاقی اجتماعی» پایوران خواهر سپاه استان قم برگزار شد

نشست اخلاقی اجتماعی خواهران پایور سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) روز شنبه ۳۰ دیماه با موضوع امر به معروف و نهی از منکر در مرکز آموزش شهید آیت الله سعیدی برگزار شد.
کد خبر: ۸۹۷۸۲۶۹
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، در نشست اخلاقی اجتماعی خواهران پایور سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) که با موضوع امر به معروف و نهی از منکر در رفتار سازمانی و فردی و اجتماعی برگزار گردید، خانم «حیدری مجد» به ارائه مباحثی پیرامون موضوع جلسه و عرفان و سیر و سلوک و مراقبت پرداخت.
وی اظهار داشت: وقتی ما از خودمان مراقبت کنیم و در این کار مداومت داشته باشیم یک صفای روحی پیدا می‌کنیم که اگر دچار گناه شویم، روحمان کدر می‌شود و به خوبی متوجه این موضوع می‌شویم؛ اگر اینگونه نیستیم پس باید در کارهایمان دقت کنیم. ما باید مانند دو مومن از همدیگر مراقبت کنیم، اگر کسی بتواند مراقب خودش باشد خداوند مراحل اولیه سیروسلوک را به او داده است.
حیدری مجد روزمرّگی را از آفت‌های پاسداری و بسیج دانست و افزود: با توجه به آموزه‌های دین مقدس اسلام که ما دارای صفای باطنی در دنیا هستیم باید همدیگر را مراقبت کنیم. درست است که کار ما با بسیج است، ولی این شغل ماست و باید مراقب باشیم تا دچار روزمرگی نشویم و این یک خطری است که ما را تهدید می‌کند. وقتی ما از خودمان نگهداری کنیم باعث می‌شود که همکارمان هم خودنگهدار باشد.
وی در ادامه با توجه به فرمایش امام علی (ع) تصریح کرد: آن امام بزرگوار امر به معروف و نهی از منکر را جدا از ورود به زندگی افراد دانست و تصریح کرد: با توجه به فرمایش امیرالمومنین علی علیه السلام در نهج‌البلاغه «امر به معروف و نهی از منکر خلقان من خلق الله» یعنی امر به معروف و نهی از منکر دو خلق از خلق‌های خداوند هستند، ما باید هم مراقب خودمان باشیم و هم مراقب کناری مان. این مراقبت باید هم کلامی، هم گفتاری و هم رفتاری باشد، مخصوصا در خصوص ارتباط با نامحرم. از طرف دیگر باید مراقب باشیم که بنام امر به معروف و نهی به زندگی دیگران ورود پیدا نکنیم، هیچ وقت ورود به زندگی یکدیگر نکنیم مراقبت به این معناست که حواسمان به هم باشد، ولی ورود به زندگی دیگران یا همکارمان نداشته باشیم.
استاد حوزه و دانشگاه باتوجه به حدیث امیرالمومنین علیه السلام که می‌فرمایند «قلب مومن مانند پر در بیابان است» افزود: اصلا نمی‌شود قلب را ثابت نگه داشت. خیلی باید قدرت داشته باشیم که هم از خودمان مراقبت کنیم هم از دیگران. این کار سختی است، اما رعایت کردن این سختی باعث می‌شود که در قیامت در سختی نباشیم، چرا که سختی قیامت را در این دنیا درک کرده ایم، چون این راه راه عبادت و بندگی است، پس بیایید به هم کمک کنیم.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار