۲۷ / خرداد / ۱۴۰۵ - 17 June 2026
04:49
کد خبر : 8979372
۰۰:۳۷

۱۳۹۶/۱۱/۰۵

اعزام تیم پزشکی به روستای آرمودآقاجی شهرستان فاروج

به همت بسیج سازندگی شهرستان فاروج و بسیج جامعه پزشکی تیم درمانی پزشکی به روستای آرمودآقاجی از دهستان سنگر اعزام شد.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج؛  به همت  بسیج سازندگی شهرستان فاروج و بسیج جامعه پزشکی  تیم درمانی پزشکی به روستای آرمودآقاجی از دهستان سنگر اعزام شد.

مهدی صنعتی مسئول بسیج سازندگی ناحیه فاروج هدف از اعزام تیم پزشکی را رفع محرومیت زدائی و خدمات پزشکی-درمانی رایگان به روستائیان دانست.

 صنعتی عنوان کرد: با توجه به نبود خانه بهداشت و خدمات درمانی در روستا و هماهنگی که با بسیج جامعه پزشکی  شده بود این تیم متشکل از دکتر،دارویار،پرستار و مشاوره خانواده به منطقه اعزام گردید و خدمات ویزیت، دارو و مشاوره رایگان انجام شد.

وی  افزود: از ابتدای سال تاکنون 7تیم پزشکی اعزام شده که تا پایان سال 2تیم پزشکی دیگر یکی در روستاهای دورافتاده شهرستان بدون خانه بهداشت و دیگری در تیتکانلو در راستای طرح کرامت برای بهبودیافتگان و خانواده ها انجام می گردد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید