۲۰ / خرداد / ۱۴۰۴ - 10 June 2025
22:02
کد خبر : 8980376
۰۹:۳۲

۱۳۹۶/۱۱/۰۸
مدیر انجمن دوستداران کتاب مهر گنبد کاووس؛

کتاب درمانی نیاز امروز جامعه ماست

به همت انجمن دوستداران کتاب مهر و نهاد کتابخانه های گنبد کاووس به آستانه ایام الله دهه مبارک فجر یک دوره نشست بلند خوانی برای کودکان با حضور خانوادهای آنان در محل موزه کتاب کتابخانه عمومی این شهرستان برگزار گردید .

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان ، به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه  مبارک فجر و به همت انجمن دوستداران کتاب مهر و نهاد کتابخانه های گنبد کاووس یک دوره نشست بلند خوانی برای کودکان با حضور خانوادهای آنان در محل موزه کتاب کتابخانه عمومی این شهرستان برگزار گردید .
سید علی کریمیان مدیر انجمن دوستداران کتاب مهر گنبد کاووس در این نشست ضمن تبریک فرا رسیدن دهه ی مبارک فجر گفت: با توجه به مسایل و مشکلات اجتماعی موجود احساس می شود که کتاب درمانی نیاز اساسی امروز جامعه ماست .

وی یکی از مشکلات امروز جامعه را مشکلات روحی و روانی حاصل از مسائل اجتماعی دانست و اظهار داشت:با توجه و بازگشت مردم و خانواده ها به مسئله کتاب و کتابخوانی به راحتی بسیاری از این مشکلات حل خواهد شد.
کریمیان افزود: همان طور که جسم ما نیاز به غذا دارد روح ما نیز نیاز به خوراک خاص خودش را دارد،خوراک روح کتاب است و بسیاری از مشکلات روحی روانی و اجتماعی حاصل بی توجهی به امر کتابخوانی است.

مدیر انجمن دوستداران کتاب توجه مادران و بانوان حاضر در این نشست را به سخن مقام معظم رهبری جلب کرد و تصریح کرد: مادران از همان ابتدا فرزندان را کتابخوان بار بیاورند . بر همین اساس لازم است که در برنامه های روزانه زندگی دقایقی را به امر کتاب خوانی و قصه گویی برای فرزندانمان اختصاص دهیم.


انتهای پیام /


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید