۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:43
کد خبر : 8981535
۱۶:۳۹

۱۳۹۶/۱۱/۱۰
استاندار زنجان:

لزوم تلاش کمیته امداد در حوزه نخبه پروری بین دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت

تلاش کمیته امداد در حوزه نخبه پروری در بین دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت این نهاد نیز با پیگیری مستمر باید دنبال شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، استاندار زنجان بازدید از یادمان شهدای شاخص استان زنجان در کمیته امداد این استان بر حفظ و حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی در بخش های مختلف تاکید کرد و گفت: زمینه سازی برای ادامه تحصیل نیازمندان و دانش آموزان مستعد تحت حمایت کمیته امداد یکی از فعالیت های زیبا و ماندگار این نهاد است که موجب شکوفایی استعداد های دانش آموزان و دانشجویان نیازمند می شود.

اسدا... درویش امیری با اشاره به اینکه خدمت صادقانه و عزتمندانه به نیازمندان همان راه شهدا در حوزه ایثارگری است، افزود: مردم ایران همواره در همه ادوار انقلاب اسلامی ثابت کرده اند در پشتیبانی از نظام با جان و دل آماده ایثارگری هستند و با تقدیم جان و مال خود از این انقلاب پاسداری کرده و می کنند.

وی با بیان اینکه مردم همواره بر مسئولان منت دارند، اظهار داشت: تلاش ما در همه بخش ها در استان زنجان زمینه سازی برای ارائه خدمات ماندگار و اثر بخش به مردم باید باشد.

درویش امیری زمینه سازی برای ادامه تحصیل نیازمندان و دانش آموزان مستعد تحت حمایت کمیته امداد را یکی از فعالیت های زیبا و ماندگار این نهاد اعلام و تصریح کرد: تلاش کمیته امداد در حوزه نخبه پروری در بین دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت این نهاد نیز با پیگیری مستمر باید دنبال شود تا زمینه شکوفایی استعداد های بالقوه این گروه از جامعه هدف این نهاد فراهم شود.

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید