رئیس کمیته امداد در سفر به استان کردستان خبر داد
پذیرش نیازمندان جدید در صورت تصویب بودجه
کمیته امداد و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال تدوین برنامهای هستند تا هیچ نیازمندی پشت نوبتِ ورود به چرخه حمایتی این نهاد باقی نماند البته این امر نیازمند تصویب اعتبار هفت هزار میلیارد تومانی توسط نمایندگان مجلس در لایحه بودجه سال ۹۷ است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، مهندس سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد با اعلام اینکه این نهاد و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال تدوین برنامهای هستند تا هیچ نیازمندی پشت نوبتِ ورود به کمیته امداد باقی نماند گفت: در صورتی که اعتبار هفت هزار میلیارد تومانی مورد نیاز توسط نمایندگان مجلس در لایحه بودجه ۹۷ تصویب شود این امر محقق خواهد شد.
فتاح بابیان اینکه دولت و مجلس همکاری خوبی با کمیته امداد دارند افزود: با همکاری این دو قوه مستمری مددجویان امسال به بیش از سه برابر افزایش یافت بهطوریکه مستمری یک خانوار پنجنفره تحت حمایت از ۱۰۰ هزار تومان در ماه به ۴۶۵ هزار تومان افزایشیافته است.
وی با اشاره به اینکه حدود پنج درصد جمعیت کشور تحت حمایت کمیته امداد قرار دارد گفت: این آمار در استان کردستان هفت درصد است که نشان دهنده بالا بودن وزن فقر در این منطقه است این در حالی است که این استان منطقه محرومی نیست و استعداد زیادی برای رونق اقتصادی دارد.
فتاح با اعلام اینکه تسهیلات اشتغالزایی مددجویان استان کردستان امسال با افزایش دو برابری به ۶۵ میلیارد تومان افزایشیافته است گفت: تا پایان امسال پنج هزار شغل با پرداخت تسهیلات قرضالحسته برای مددجویان این استان ایجاد خواهد شد.
رئیس کمیته امداد با تأکید بر اینکه منابع مالی حاصل از جمعآوری زکات برای مردم نیازمند همان منطقه هزینه میشود اظهار کرد: استان کردستان در پرداخت زکات یکی از استانهای سرآمد است.
رئیس کمیته امداد بابیان اینکه سه هزار و ۵۰۰ خانوار تحت حمایت در استان کردستان فاقد مسکن مناسب هستند افزود: برای تامین مسکن این افراد ضروری است استانداری و شهرداریها همکاری و همراهی لازم را با کمیته امداد داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه شش هزار یتیم در استان کردستان تحت حمایت کمیته امداد قرار دارد گفت: متوسط کمک ماهانه حامیان به هر یتیم حدود ۱۰۷ هزار تومان است.
فتاح ۷۰ درصد از حامیان ایتام کردستان را از شیعیان اعلام کرد و گفت: این به معنی وحدت میان شیعیان و اهل سنت است. البته مردم کردستان نیز برای وحدت ایران خونهای زیادی در این راه دادهاند.
انتهای پیام/7727