۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
20:27
کد خبر : 8989702
۱۰:۱۰

۱۳۹۶/۱۱/۱۸
مسئول بسیج سازندگی استان گلستان در گفت‌و گو با «بسیج» مطرح کرد

آمادگی بسیج در جهت اسکان دائم زلزله زدگان

ملک حسینی گفت: در حال حاضر نزدیک به بیست تن خوراک دام در بین زلزله زدگان توزیع و نیز به صورت دوره‌ای و یکبار در ماه توزیع پوشاک و بسته‌های غذایی در بین زلزله زدگان انجام می‌گیرد.
حسن ملک حسینی مسئول بسیج سازندگی استان گلستان در گفت‌و گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج پیرامون اقدامات صورت گرفته برای زلزله زدگان غرب کشور گفت: آواربرداری و خدمات اولیه مثل پوشاک، وسایل گرمایشی، ارزاق در بین زلزله زدگان توزیع شد، و نیز اسکان موقت شامل ساخت سکو‌ها و نصب سکو در منطقه به پایان رسید.
وی بیان کرد: در حال حاضر نزدیک به بیست تن خوراک دام در بین زلزله زدگان توزیع و نیز به صورت دوره‌ای و یکبار در ماه توزیع پوشاک و بسته‌های غذایی در بین زلزله زدگان انجام می‌گیرد.
ملک حسینی با اشاره به این موضوع که سردار فضلی جانشین سازمان بسیج و فرمانده قرارگاه بازسازی منطقه زلزله زده اعلام کردند که آمادگی برای اسکان دائم را دارند، عنوان کرد: اسکان دائم قراردادی کشوری است، و ما آمادگی لازم را برای اسکان دائم داریم و نیز در بحث داده‎های پیش ساخته بررسی‌ها انجام گرفته و تیم‎ها آماده و منتظر ابلاغ نهایی برای انجام کار هستند.
وی پیرو این موضوع که می‎توان از ظرفیت بسیج سازندگی، گروه‎های جهادی و بسیج مهندسین عمران در زمینه اسکان دائم استفاده کرد، گفت: این گروه‎ها مانند اقدامات قبل، نقش زیادی نیز در زمینه اسکان زلزله زدگان خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید