۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
05:28
۱۰:۳۷

۱۳۹۶/۱۲/۰۹
به همت موسسه فرهنگی بین الحرمین؛

تشکیل جلسه ستاد اعتکاف بین الحرمین در شاهرود

مدیر موسسه فرهنگی بین الحرمین شاهرود از تشکیل اویلن جلسه ستاد اعتکاف مردمی بین الحرمین در شاهرود خبر داد.
محمد ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در شاهرود اظهار کرد: با هدف برنامه ریزی و ارائه راهکار‌های فرهنگی، اولین جلسه اعتکاف به همت موسسه فرهنگی بین الحرمین و جمعی از خادمین اعتکاف این شهرستان برگزار شد.
وی با تقدیر از خادمان اعتکاف در سال‌های گذشته، اعتکاف را از سنت‌های حسنه‌ای دانست که به برکت انقلاب اسلامی احیاء شده است. افزود: اعتکاف از برنامه‌هایی است که موجب تزکیه روح وروان انسان می‌شود و فرصت مناسبی است که با خدای خود خلوت کنیم و سه روز از امور دنیا جدا شویم.
ابراهیمی تصریح کرد: کسانی که پشت صحنه این مراسم معنوی خدمت می‌کنند و مسولیت خدمت رسانی به معتکفین عزیز را فراهم می‌نمایند اجر و مزدشان کمتر از معتکفین نیست.
وی تصریح کرد: امسال در سه ماه رجب، شعبان و رمضان مراسم معنوی اعتکاف خواهیم داشت که طبق سنوات گذشته با حضورنوجوان و جوانان و بصورت رایگان برگزار خواهد شد، در ادامه جلسه حاضرین و خادمین بابیان طرح‌ها و دیدگاه‌های خود جلسه را به اتمام رساندند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید