۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:16
کد خبر : 8994860
۱۳:۵۱

۱۳۹۶/۱۲/۱۰

وجود 700 چاه مجاز و غیرمجاز در کوهدشت

ریس اداره آب و فاضلاب شهرستان کوهدشت گفت: خشک‌سالی و برداشت بی‌رویه و همچنین 700 چاه مجاز و غیرمجاز باعث شده که آب زیرزمینی به‌شدت کاهش پیدا کند

به گزارش خبرنگار بسیج از لرستان، آزاد بخت ریس اداره آب و فاضلاب شهرستان کوهدشت در گردهمایی مجمع بسیج کوهدشت که با حضور بسیجیان و فرمانده ناحیه و مسئولین ادارات برگزار شد اظهار داشت: بحث اهمیت آب ان قدر مهم است که در قرآن کریم در 8 آیه به‌صورت مستقیم و در 60 آیه به‌صورت غیر مستیم به آن اشاره دارد و همچنین بحث کمبود آب در شهرستان و کشور و حتی جهان بحثی جدی است.

وی اظهار داشت: طبق برسی های سازمان DHO 9/1 میلیارد نفر دسترسی به آب شرب ندارند و تا سال 2025 به 3/2 میلیارد نفر نیز می‌رسد.

همچنین افزود: شهرستان کوهدشت و به دلیل کمبود آب به‌عنوان منطقه ممنوعه اعلام‌شده است و در وزارت به‌عنوان منطقه قرمز شناخته می‌شوند.

وی در پایان گفت: خشک‌سالی و برداشت بی‌رویه و همچنین 700 چاه مجاز و غیرمجاز باعث شده که آب زیرزمینی به‌شدت کاهش پیدا کند، به همین منظور ما 5 حلقه چاه در روستای پریان ایجاد کرده و 3 روستا که در مسیر ما هستند را از آب شرب شهری برخورد دار کرده‌ایم.
اداره آب و فاضلاب شهرستان در اقداماتی که داشته چاه مسکن مهر را برای فصول گرم تدارک دیده است. و برنامه‌های برای تأمین آب شرب شهرستان در نظر گرفته که در حال انجام است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید