۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:17
کد خبر : 8996057
۱۷:۱۹

۱۳۹۶/۱۲/۱۳
آیت الله علم الهدی در جمع بسیج بانوان سپاه امام رضا(ع):

امروز زنان انقلابی وارد عرصه دربانی بقیه الله (عج) شده‌اند

امام جمعه مشهد بیان داشت: امروز زنان انقلابی وارد عرصه دربانی بقیه الله (عج) شده اند و در حوزه و دانشگاه هم بیشتر استادان جزو نیرو‌های متدین هستند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ آیت الله سید احمد علم الهدی در جمع رده‌های مختلف بسیج بانوان سپاه امام رضا (ع) و جمعی از استادان حوزه‌های علمیه بانوان کشور در مشهد بیان داشت: امروز زنان انقلابی وارد عرصه دربانی بقیه الله (عج) شده اند و در حوزه و دانشگاه هم بیشتر استادان جزو نیرو‌های متدین هستند.

علم الهدی اظهار کرد: هم اکنون در تمام جوامع جهان سوم و کشور‌هایی که در آستانه رشد و بیداری هستند، جریان قوی و نیرومند ترویج، تبلیغ و انتقال فرهنگ انقلاب اسلامی دیده می‌شود و استکبار جهانی سفره استکباری خود را جمع شده می‌بیند.

امام جمعه مشهد گفت: هژمونی آمریکا در کشور‌های جهان سوم و منطقه ضعیف شده و معادلات سیاسی استکبار به هم ریخته است.

وی افزود: دشمن با تمام قدرت به دنبال براندازی دین و اسلام است و اروپا و آمریکا فقط در روش براندازی نظام اسلامی با هم اختلاف نظر دارند.

علم الهدی اظهار کرد: برخی نیز در داخل کشور فکر می‌کنند اگر آمریکا مسلط شود، به عنوان یک مزدور می‌توانند وکالت و وزارت کنند؛ اما امام زمان (عج) نمی‌گذارد این‌ها به مقصود خود برسند و با سرانگشت خود چنان امور را جهت می‌دهد که همه را مات و مبهوت می‌کند.

امام جمعه مشهد گفت: در مقابل تهاجم دشمن که با توطئه، فریب و عملیات روانی به سراغ ما می‌آید، ما خدای متعال را داریم که از همه قدرت‌ها بالاتر است.

وی گفت: باید با قدرت بایستیم، جهادی کار کنیم و انقلابی باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید