۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:23
کد خبر : 8998505
۲۱:۵۶

۱۳۹۶/۱۲/۱۹

برگزاری مراسم اهداء 205 سری جهیزیه به مناطق زلزله زده سرپل ذهاب

مراسم اهداء 205 سری جهیزیه به مناطق زلزله زده سرپل ذهاب به همت سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه برگزار گردید.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، مراسم اهداء جهیزیه به نوعروسان شهرستان زلزله زده سرپل ذهاب  به همت سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه برگزار شد.

 فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه  در این مراسم اظهار داشت: زلزله سرپلذهاب همه مردم ایران را اندوهگین کرد و به گفته مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرصت هایی از این زلزله برای جغرافیای این منطقه پیش آمد که همبستگی، وحدت، توکل، صبر و توجه بخدا را در پی داشت.

 

سردار بهمن ریحانی افزود: یکی از مهمترین بسترها، همبستگی وحدت بین اقوام مختلف و توجه و پیگیری کار مردم باحضور رهبر معظم و توجه مردم سراسر کشور برآلام مردم زلزله زده بود.

وی تاکید کرد: سپاه و قرارگاه محرومیت زدایی کار بزرگی کرد و مقدمات جهیزیه ۲۰۵ نوعروس با سرانه ۳۰ میلیون ریال برای هر زوج در شهرستان سرپل ذهاب فراهم کرد و امروز به زوج‌های جوان در شهرستان زلزله زده اهدا شد و این برنامه برای ۱۸۵ زوج دیگر در شهرستان ثلاث باباجانی خواهیم داشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید