به گزارش خبرگزاری بسیج، آیت الله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری در اختتامیه اجلاسه چهارم این مجلس که عصر امروز ( 4 شنبه 23 اسفند) برگزار شد طی سخنانی گفت: ابتدا تاسف خود از رحلت آیت الله شاه آبادی از طرف خودم و تمامی اعضای مجلس خبرگان اعلام میکنم.
وی گفت: مجلس خبرگان رهبری، دغدغه حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی، اخلاق اسلامی و روحیه جهادگری، ایثارگری فداکاری و جهاد فیسبیلالله را دارد. بر ولایت فقیه حداکثر تاکید را داریم که ستون نظام است و همه چیز محور این ستون می چرخد و با قدرت این ستون انقلاب پیروز شد و تاکنون هم با قدرت پیش رفته و و در آینده هم مقام ولایت حاکم است و برای همیشه هم خواهد بود.
آیت الله جنتی گفت: ولایت فقیه ولایت رسول الله و ائمه بوده و پایان پذیر نیست.
وی همچنین از مسوولان خواست برای امر تولید و اشتغال جوانان اهمیت قائل شوند و در همین راستا گفت: هیچ مسلمانی راضی نیست که افرادی بیکار و گرسنه باشند و اکنون شب عید است و خانه هایشان خالی از میوه و شیرینی بوده و عده ای هم پرخوری کرده و از اموال افراد بیچاره مال بیاندوزند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: این موضوع برای ما قابل تحمل نیست و انتظار ما این است که در این زمینه تلاش کنیم. وظیفه دولت است که به وضع بیچارگان رسیدگی کرده و این امر قابل اغماض نیست.
آیت الله جنتی همچنین گفت: اعضای خبرگان رهبری بیعت مجدد خود را با مقام ولایت اعلام میکنند و فردا هم با رهبری دیدار کرده و از بیانات ارزنده شان استفاده میکنیم.
وی ادامه داد: جلسه امروز بسیار پربار بود و از اعضا تشکر میکنم که به وقت حضور یافتند و در رایگیریها حضور فعال داشتند و چیزی باقی نمانده است.
آیت الله جنتی افزود: هیات اندیشه ورز یکی از مهمترین مسایل جاری و دستور رهبری بود در این ارتباط رای گیری و تصمیم گیری شده و از این مرحله خیلی مهم عبور کردیم.
رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: امید است بتوانیم وظایف خود را عندالله و عندالرسول ادامه دهیم و هر کجا هستیم بر اصول اسلامی وفادار و پایدار باشیم.
وی افزود: در خصوص مساله حجاب تاکید میکنم که از مسلمات اسلام است و هیچ عالم مسلمانی و شیعه و سنی راجع به حجاب تردیدی و شکی ندارد و همیشه هم بوده است. وقتی میگوییم روز تولد حضرت زهرا، این حضرت الگوی ما است باید ببینیم حضرت چه کار میکنند. باید زنان را توجیه کرد.
آیت الله جنتی گفت: عده ای حرفهایی می زنند که در درجه اول باید اینها را توجیه و با آنها صحبت کرد که علت این کار چیست تا از کار خود توبه کنند و پشیمان شوند. با آنهایی هم که توبه نمیکنند باید برخورد کرد که تکرار نکنند.