امیرحسین بیگدلو فعال فرهنگی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین بیان کرد: راهیان نور در حقیقت یک عملیات بزرگ فرهنگی و دفاع مقدس، دانشگاهی بود که آموزگار آن بود که بزرگترین درس آن مقاومت در مقابل شکوه دروغین مستکبران عالم است.
وی گفت: امروز دشمن با تهاجم فرهنگی به میدان آمده اما با اراده جوانان ایرانی، بازهم در این جدال فرهنگی به زمین خواهد خورد.
این فعال فرهنگی اضافه کرد: شهدای هشت سال دفاع مقدس، خط سرخ شهادت و عاشورا را دنبال کرده و با تاسی از امام حسین(ع) جانشان را برای دفاع از آرمانشان هدیه کردند.
بیگدلو افزود: ملت ایران با مقاومت و الگو گرفتن از شهدا و شهادت طلبی، اجازه نمی دهند یک وجب از خاک میهن اسلامی به دست دشمن بیفتد.
وی گفت: راه شهدا با هوشیاری و بصیرت مردم ادامه دارد چرا که آنها سند زنده ایثار و فداکاری برای ملت ایران هستند.
1010/پ20/ب128