به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی، سازمان فوریت های پیش بیمارستانی ۱۱۵ نماینده ولی فقیه در سپاه الغدیر، جانشین فرمانده سپاه الغدیر،جانشین بسیج جامعه پزشکی کشور ومسئول بسیج جامعه پزشکی استان ضمن دیدار با مدیریت و پرسنل مرکز اورژانس 115 از واحد های این مرکز بازدید نمودند و درجریان فرایند های اورژانس پیش بیمارستانی به خصوص در ایام سفر های نوروزی قرار گرفت .
طی این بازدید دکتر احمد دهقان رئیس اورژانس گزارش مختصری از حوادث ترافیکی و فعالیت های انجام شده در این مرکز برای امداد رسانی بهتر و مطلوب تر به مسافرین نوروزی ارائه نمود .
نماینده ولی فقیه با بيان اينكه پرسنل اورژانس جهادگر هستند، گفت: پرسنل اورژانس و فوريت هاى پزشكى ايثارگر و فداكار هستند و به صورت شبانه روزی آمادگى لازم براى خدمت رسانى به مردم را دارند، آنها در بدترين حوادث شاهد صحنه هاى دلخراشى هستند اما با حفظ روحيه بهترين خدمات را در اين شرايط به مردم ارائه مى دهند.
وی با اشاره به اینکه در نظام اسلامی يكى از مطالبات كاهش تلفات ترافيكى است و در اين زمينه تاكيدهاى زيادى شده است افزود : سپاه الغدیر و بسیج جامعه پزشکی در این خصوص جهت هر گونه همکاری و مساعدت اعلام آمادگی می نماید .
