۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:50
کد خبر : 9003430
۱۰:۰۳

۱۳۹۷/۰۱/۱۴
امام جمعه موقت کرمانشاه مطرح کرد:

حضرت زینب(س) فردی ولایتمدار و بصیر بود

امام جمعه موقت کرمانشاه گفت: بصیرت و ولایتمداری دو رکن اصلی زندگی حضرت زینب(س) بزرگوار بود که باید جوانان امروز آنرا سرلوحه زندگی خود قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، آیت الله محمد حجتی  ضمن تسلیت شهادت بانوی صبر و استقامت حضرت زینب(س)، یکی از ویژگی های آن حضرت را عقیله بودن ایشان عنوان کرد و اظهار داشت:  آن حضرت زن خردمند بنی هاشم بود که از عقل خود در شرایط مختلف به خوبی استفاده می کرد.

 

وی افزود: مهمترین عقل، عقلی است که مدیریت انسان را در گمراهی‌ها بر عهده می‌گیرد که آن را خرد می‌گویند و حضرت‌زینب(س) چون در حادثه عظیم عاشورا وقایع را به خوبی مدیریت کرد و آن را به جهانیان منتقل کرد به عقیله بنی‌هاشم معروف شد.

 

امام جمعه موقت کرمانشاه خاطر نشان کرد: حضرت زینب(س) در دامان مادری ولایتمدار تربیت یافته بود و از محضر پدری بزرگوار چون حضرت علی(ع) درس گرفته بود و تربیت یافته مکتب اهل بیت(ع) بود.

 

وی هدایت جامعه را مهمترین اقدامات آن بزرگوار عنوان کرد و گفت: زینب کبری(س) در چند برهه از زمان با رهنمودهای داهیانه مردم را هدایت می کرد و به آنها درس زندگی می آموخت.

 

آیت الله حجتی تصریح کرد: حضرت زینب(س) با جان و دل از ولایت پشتیبانی می کرد و همواره از ارزش های دینی دفاع می کرد.

 

وی با اشاره به سیره و راه و روش زندگی حضرت زینب(س) بیان داشت: بصیرت و ولایتمداری دو رکن اصلی زندگی آن بزرگوار بود که باید جوانان امروز آنرا سرلوحه زندگی خود قرار دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید