خبرهای داغ:
دکتر موسی خانی در نشست خبری سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران مطرح کرد؛
رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران، از اضافه شدن لیگ ربات های خلاقیت دانش آموزی، ربات های آتش نشان با محوریت ساختمان پلاسکو، ربات های امداد و نجات با محوریت کشتی سانچی، ربات های جنگجو و ربات های تعقیب مسیر به سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2018 خبر داد.
کد خبر: ۹۰۰۴۲۱۷
|
۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از قزوین سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2018، دکتر موسی خانی در نشست خبری با خبرنگاران رسانه های گروهی که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد، از علوم سایبری، رباتیک و هوش مصنوعی به عنوان محورهای انقلاب چهارم صنعتی نام برد و گفت: اگر این علم و فناوری را توسعه داده و آن را برای صنایع، کاربردی کنیم؛ می توانیم در تولید کالاهای باکیفیت داخلی موفق تر باشیم.
وی با بیان اینکه توجه به هوش مصنوعی در خودروهای بدون سرنشین، خورشیدی، هیبریدی و ماشین های صنعتی در دستور کار صنایع جهان قرار گرفته است، افزود: امیدواریم با برگزاری چنین مسابقاتی، بتوانیم علوم سایبری و هوش مصنوعی را در کشور پیش برده و آن را ترویج دهیم.
دکتر موسی خانی با اشاره به حضور ۴۷۸ تیم داخلی و خارجی در سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2018، اظهار داشت: این تعداد تیم از بین ۷۸۰ تیم ثبت نام شده، انتخاب و پذیرش شدند که ۳۸ تیم خارجی از کشورهای آلمان، آمریکا، چین، فرانسه، هلند، انگلیس، ترکیه، پرو، هندو، سنگاپور و کره جنوبی نیز در این مسابقات حضور دارند.
رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری پرشور لیگ های دانش آموزی در این دوره از مسابقات، گفت: امسال شاهد حضور کیفی تیم های دانش آموزی هستیم، تا جایی که سال گذشته ۵۰ درصد دانش آموزان شرکت کننده حائز شرایط حضور در مسابقات شدند، اما امسال ۷۵ درصد از دانش آموزان ثبت کننده در سیزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران 2018 توانستند به این مسابقات راه یابند.
دکتر موسی خانی ادامه داد: بخش لیگ های دانش آموزی شامل فوتبال یک به یک، فوتبال دو به دو و پیشرفته، امداد مقدماتی و فضای مشترک است. لیگ های دانشجویی نیز شامل ربات های انسان نما، ربات های فوتبالیست سایز کوچک و سایز متوسط، ربات صنعتی، ربات استاندارد پلتفرم، ربات پرنده، ربات خانگی، ربات های مین یاب و ربات های امدادگر است.
به گفته رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران، ربات های خلاقیت دانش آموزی، ربات های آتش نشان با محوریت ساختمان پلاسکو، ربات های امداد و نجات با محوریت کشتی سانچی، ربات های جنگجو و ربات های تعقیب مسیر از لیگ های بخش کاربردی این مسابقات است.
وی با اشاره به ویژگی های این دوره از مسابقات گفت: زمین ربات های فوتبالیست امسال دوبرابر و براساس استانداردهای بین المللی ایجاد شده است و ربات های مین یاب در دو بخش دستی و اتوماتیک با یکدیگر رقابت خواهند کرد و تیم های اول هر یک از مسابقات، مجوز حضور در مسابقات جهانی کانادا را کسب خواهند کرد.
رئیس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر لزوم توجه به علوم سایبری و فناوری هوش مصنوعی گفت: کشور امارات که جمعیت آن حدود یک دهم ایران است، تربیت یک میلیون برنامه نویس را در دستور کار خود قرار داده است. ما نیز باید در حوزه پرورش برنامه نویسان و متخصصان حوزه هوش مصنوعی در منطقه پیشتاز بوده و حرف اول را بزنیم.
دکتر موسی خانی در پایان خاطرنشان کرد: ربات اطفای حریق دانشگاه آزاد اسلامی قزوین که قابلیت کاربرد در دمای هزار درجه سانتیگراد را دارد، یکی از دستاوردهای فعالیت در حوزه رباتیک است که کاربردی بوده و می تواند به آتش نشانان در حوادث کمک کند؛ قرار است از این ربات در مراسم افتتاحیه مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران رونمایی شود.
شایان ذکر است؛ سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2018، از 16 تا 18 فروردین ماه سال جاری به همت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت نمایشگاه های بین المللی تهران و حمایت بانک ملت، بانک ملی ایران، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، شهرداری تهران، شهرداری قزوین، بانک شهر، فروشگاه اینترنتی دیجی کالا، سیف خودرو، رایتل، سازمان منطقه آزاد کیش و کانون گردشگری و اتومبیل رانی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در سالن های 11،10،9،8،7،6 و 27 برگزار می شود.
9001/پ30/ب

ارسال نظرات
پر بیننده ها