معاون استاندار و فرماندار شهرستان شاهرود:
شهید و شهادت هنر است
معاون استاندار و فرماندار شهرستان شاهرود گفت: انسان وقتی به جایگاهی میرسد، که جان و لذت دنیوی برایش ارزشی ندارد و در راه حفظ دین ومیهن خویش، جان خود را ایثار مینماید و به درجه عالی شهادت میرسد هنری بالاتر از این نیست.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سیدمحمدرضا هاشمی در دیدار پیشکسوتان فرهنگ و هنر و رئیس حوزه هنری استان سمنان و شهرستان شاهرود و مسئول کانون بسیج هنرمندان و سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ضمن تبریک ایام ماه رجب و آغاز بکار سال جدید با توجه به هفته هنر انقلاب اسلامی و سالروز شهادت شهید اهل قلم سید مرتضی آوینی گفت: انسان وقتی به جایگاهی میرسد، که جان و لذت دنیوی برایش ارزشی ندارد و در راه حفظ دین ومیهن خویش، جان خود را ایثار مینماید و به درجه عالی شهادت میرسد هنری بالاتر از این نیست.
وی افزود: فرهنگ و هنر روح جامعه است چراکه نقش بسیار تاثیر گذاری در جامعه دارد و همچنین جامعه از آن الگو پذیراست.
نائب رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان شاهرود گفت: نگاه ما توجه ویژه در حوزه فرهنگ و هنر است و تلاش مینمائیم حمایتهای لازم را جهت رفع کاستی و کمبود های دستگاههای فرهنگی و هنری در دستور کار داریم.
هاشمی افزود: خوشبختانه در شهرستان شاهرود در عرصه فرهنگ و هنر فرهیختگان صاحب نام در سطح کشور داریم که باعث افتخار شهرستان و استان است.
وی اشارهای به شعار سال کرد و افزود: اگر میخواهیم اقتصاد ما رونق داشته باشد باید نگاه ویژه به حمایت از کالاهای ایرانی و داخلی داشته باشیم.