۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:16
کد خبر : 9009315
۱۸:۲۰

۱۳۹۷/۰۲/۰۲
هادی سیاسی پیشکسوت سپاه:

سپاه پاسداران نقش بی‌بدیلی در تقویت محور مقاومت در برابر استکبار جهانی ایفا کرد

هادی سیاسی پیشکسوت سپاه بیان داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور مستشاری در منطقه غرب آسیا نقش تاثیر گذار و بی بدیلی در تقویت محور مقاومت در برابر استکبار جهانی ایفا کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ حجت الاسلام مهدی عابدی در دیدار با سبزپوشان سپاه پاسداران تربت حیدریه با امام جمعه این شهر، اظهار کرد: امروز سپاه به یک نیروی مسلح منطقه‌ای و جهانی تبدیل شده و این اقتدار نهاد انقلابی نه بواسطه موشک‌ها و توان نظامی است بلکه به خاطر معنویت محوری است که در بدنه سپاه پاسداران می‌درخشد.

وی تصریح کرد: ورود سپاه به عرصه‌های مختلف کشور بواسطه حمایت از حزب و جناح خاصی نبوده و نیست، زیرا شانیت این نهاد انقلابی ایجاب می‌کند که هیچگاه خود را خرج دسته بندی‌های سیاسی نکند، لذا در هر نقطه که احساس شود انقلاب اسلامی در خطر و آسیب قرار گرفته سبزپوشان سپاه ورودی موفق و تاثیر گذار دارند.

عابدی اضافه کرد: این حضور نیرو‌های انقلابی برگرفته از اصل مهم قانون اساسی است که باید حافظ دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی در هر نقطه‌ای از جهان باشد و این صیانت را تحت لوای، ولی فقیه جامعه به پیش می‌برد.

هادی سیاسی پیشکسوت سپاه اظهارکرد: امروز هر خطری که انقلاب سلامی را از داخل و خارج تهدید کند سبزپوشان سپاه پاسداران در کنار سایر نیرو‌های مسلح و پشتیبانی ملت سینه سپر کرده که می‌توان به نمونه اخیر آن در جبهه‌های مقاومت اشاره کرد.

مسئول سابق نمایندگی، ولی فقیه در سپاه ناحیه حمزه سیدالشهدا (ع) مشهد گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور مستشاری در منطقه غرب آسیا نقش تاثیر گذار و بی بدیلی در تقویت محور مقاومت در برابر استکبار جهانی ایفا کرد.

وی درپایان به حمله اخیر غربی‌ها در سوریه اشاره کرد و افزود: اوج ذلت جبهه استکبار در این حمله نمایان بود، بطوریکه موشک پرانی اخیر آمریکا نه تنها خللی در اراده محور مقاومت ایجاد نکرد بلکه بر عزم ملت سوریه برای مقاومت و ایستادگی در برابر استکبار و عوامل مزدور منطقه‌ای اش افزوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید