به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، استاد حوزه و امام جماعت اداره کل آموزش و پرورش البرز در این آیین گفت: نامگذاری فرخنده زادروز بزرگ پاسدار اسلام حضرت اباعبدالله الحسین (ع ) و میلاد بزرگ پرچمدارکربلا حضرت ابولفضل (ع) به عنوان روز پاسدار و جانباز، علاوه بر اینکه افتخار بزرگی را برای پاسداران رشید و دلاور انقلاب اسلامی رقم زده است حاوی نکات الهامبخش و معناداری است.
حجت الاسلام جعفر عابدی افزود: ابتکار راهبردی حضرت امام (ره) در تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نامگذاری روز میلاد امام حسین (ع) به عنوان روز پاسدار، بیانگر پیوند ذاتی این نهاد مقدس انقلابی و پاسداران سلحشور با فرهنگ عاشورا و کربلای حسینی است.
وی اظهار کرد: مطالعه کارنامه زرین و حماسی آنان نشان میدهد همانگونه که اگر انقلاب حسینی و حماسه عاشورا در تاریخ اسلام به وقوع نمیپیوست ادامه حیات اسلام بود.
وی بیان داشت: سپاه و پاسداران انقلاب نیز اگر با تأسی به سید و سالار شهیدان در میدانهای دفاع از انقلاب، جهادی و انقلابی عمل نمیکردند، استمرار انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی با شک و تردید جدی مواجه میشد.
وی خاطر نشان کرد: حافظه تاریخی ملت ایران و امت اسلامی نقش ارزشمند سپاه در جبهه های مبارزه با ضدانقلاب و گروهکهای تروریستی و جریانهای تجزیه طلب و قومیتگرا، دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور در هشت سال دفاع مقدس، مقابله با فتنه گران و حمایت و همراهی با محور مقاومت و رزمندگان اسلام در مصاف با جنگهای نیابتی و تروریست تکفیری در منطقه راهبردی غرب آسیا را فراموش نمی کند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: ملت ایران نیروهای ولایت مداری چون سپاه و بسیج را آیینه بصیرت دینی ، انقلابی و دفاع از کیان اسلامی ، انقلابی و جهان اسلام می داند و خود را مدیون شهدا و جانبازان می دانند.
وی تاکید کرد: رسالت معلمان در آشنایی بیشتر دانش آموزان با الگوهای دینی و ملی در پاسداری و گسترش فرهنگ غنی اسلامی و قرآنی خطیر است و در شرایط کنونی با توجه به هجمه دشمن که همواره رهبر معظم انقلاب به آن اشاره می کند بسا سنگین تر از گذشته است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز نیز در این آیین گفت: پیوند مستحکم و از هم ناگسستنی سپاه و مردم با ولایت فقیه را از عوامل اصلی ماندگاری انقلاب و تداوم حیات جمهوری اسلامی ایران در عصر امروز دانست و اظهار کرد: حضور آگاهانه و سلحشورانه در صحنههای نیاز انقلاب از شاخصههای منحصر به فرد پاسداران عاشورایی و جانبازان انقلاب اسلامی است.
خسرو ساکی بیان داشت :بزرگترین الگوی ما در تمام عرصههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و... جانبازان هستند.
وی به فضایل و سجایای حضرت ابوالفضل (ع) پرداخت و ویژگیهای بارز و مهم حضرت ابوالفضل (ع) را وفاداری، ایثار و از خود گذشتگی و اطاعت پذیری مطلق از ولایتفقیه عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه گذشت و مردانگی حضرت قابل تجسم نیست ، خاطر نشان کرد: وقتی آدم تصور می کند کسی تشنه باشد و به دریای آب برسد و به یاد تشنگی مولای خود از آن ننوشد و استفاده نکند نهایت مردانگی و از خود گذشتگی است.
ساکی تجلیگاه ایثار و از خود گذشتگی را صحرای کربلا دانست و یاد آور شد: عشق و ایثار به ولایت را جز حضرت ابوالفضل ( ع) در کس دیگری نمیتوان دید.
وی اضافه کرد: جانبازی یعنی یادگاری داشتن از صحنههای ایثار و شهادت و این یادگاری دوران دفاع مقدس توفیقی الهی برای جانبازان عزیز است.
وی تاکید کرد: خاطرات دوران جنگ و ایثارگریهای رزمندگان و شهدا را باید در کلاس های درس به نسل نو منتقل کرد. در این آیین با اهدا لوح از معلمان جانباز استان البرز تجلیل شد.معلم مداح اهل بیت عصمت و طهارت (ع) نیز در این آیین به مولودی خوانی در وصف حضرت ابوالفضل عباس (ع) پرداخت.استان البرز 460 هزار دانش آموز با 24 هزار معلم دارد.