۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:52
کد خبر : 9011589
۲۲:۱۱

۱۳۹۷/۰۲/۰۹
مدیرعامل جامعه خیرین کارآفرینی بانوان:

فعالیت بانوان جایگاه آنان در تولید و اقتصاد کشور را ارتقاء می‎دهد

مدیرعامل جامعه خیرین کارآفرینی بانوان کشور گفت: فعالیت بانوان در این عرصه از سویی بستر را برای تحقق شعار سال و سیاست‎های اقتصاد مقاومتی فراهم آورده و نقش و جایگاه آنان را در تولید و اقتصاد کشور ارتقاء می‎دهد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، شهین دخت پور ابراهیم امشب در آئین تجلیل از حسین کردی چهره ماندگار مدیریت و کارآفرینی کشور در سال 96 اظهار کرد: فعالیت بانوان در مشاغل خانگی بستر را برای ایفای نقش آنان در عرصه تولید، کمک به اقتصاد و ارزآوری برای کشور فراهم می‎آورد.

مدیرعامل جامعه خیرین کارآفرینی بانوان کشور با تأکید بر اینکه نقش و جایگاه بانوان در رشد و پیشرفت کشور بر کسی پوشیده نیست، بیان کرد: اکنون‌که عرصه اقتصاد مقاومتی است، ایجاب می‎کند که بانوان در کنار رسالت‎های اصلی خود دوشادوش همسران و فرزندانشان به ایفای نقش درزمینهٔ شکوفایی ظرفیت‎ها و پتانسیل‎های کشور پرداخته و در عرصه اقتصادی نیز سهم خود را ایفا کنند.

مدیرعامل جامعه خیرین کارآفرینی بانوان کشور با تأکید بر اینکه ایجاد زنجیره بین بخش‎های آموزش، تولید، فروش و صادرات تولید بانوان در حوزه مشاغل خانگی از اهداف اصلی شکل‎گیری مجمع خیرین کارآفرینی بانوان کشور است، افزود: ایجاد ارتباط و انسجام بین این مجموعه بدون شک نقش مؤثری در تقویت اقتصاد کشور ایفا می‎کند.

پور ابراهیم ادامه داد: به عبارت بهتر هدف این انجمن این است که با آموزش به تولید، به تولیدکننده درزمینهٔ فروش و صادرات کمک کند و با قرار دادن این حوزه‎ها در کنار یکدیگر و به‌صورت زنجیروار به ارتقاء سهم بانوان در اقتصاد کشور کمک کند.

مدیرعامل جامعه خیرین کارآفرینی بانوان کشور اظهار کرد: فعالیت بانوان در این عرصه از سویی بستر را برای تحقق شعار سال و سیاست‎های اقتصاد مقاومتی فراهم آورده و نقش و جایگاه آنان را در تولید و اقتصاد کشور ارتقاء می‎دهد.

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید