۱۳ / تير / ۱۴۰۴ - 04 July 2025
03:19
کد خبر : 9012057
۱۹:۱۶

۱۳۹۷/۰۲/۱۰
جانشین سپاه نینوا:

خدمات‌رسانی ۱۶ تیم تخصصی از گلستان در مناطق محروم استان

جانشین سپاه نینوا استان گلستان گفت: در سال گذشته در قالب 16 تیم تخصصی از استان گلستان به 7 هزار و 200 نفر خدمات رایگان ارائه شد .

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان ، سرهنگ پاسدار عبد‌الله عین‌علی ؛جانشین سپاه نینوا استان ،ظهر امروز در افتتاح سومین درمانگاه تامین درمان بسیجیان در استان گلستان اظهار داشت: در سال گذشته در قالب 16 تیم تخصصی از استان گلستان به 7 هزار و 200 نفر خدمات رایگان ارائه شد.

وی با اشاره به خدمات بسیج سازندگی در مناطق محروم استان تصریح کرد:‌ بسیج سازندگی سپاه نینوا استان گلستان در سال گذشته 328 مدل طرح محرومیت‌زدایی را در استان گلستان اجرا کرده است.

جانشین سپاه نینوا استان گلستان ادامه دا‌د: در راستای محرومیت‌زدایی و حمایت از محرومان نیز 877 مورد خدمات رایگان به مناطق محروم استان گلستان در سال 1396 اتفاق افتاد.

سرهنگ عین‌علی افزود: بسیج از ابتدای انقلاب تاکنون خدمات بی‌‌شماری را در جامعه عرضه کرده و در عرصه‌های مختلف و مبارزه در صحنه‌های اقتصادی و تحریم‌ها، اجتماعی،جنگ تحمیلی و جنگ نرم حضور مثمرثمر داشته است. عمر 40 ساله انقلاب اسلامی نشان داده که سپاه و بسیجیان توانستند دست دشمنان را از این مرز و بوم کوتاه کنند.

جانشین سپاه نینوا استان گلستان در پایان تاکید کرد: سپاه پاسداران یکی از قوی‌ترین ارتش‌های جهان به‌شمار می‌رود و همواره در انجام ماموریت‌ها خاری در چشم دشمنان بوده است.

انتهای پیام/ 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید