
به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، معاون متوسطه آموزش و پرورش مازندران درنخستین دوره المپیاد رویداد کارآفرینی دانشآموزی مازندران که در مجتمع میزبان بابلسر برگزار شدگفت: در مجموع ۱۲۵ طرح در سه گروه- رشته برق، طراحی دوخت و کشاورزی به دبیرخانه این رویداد ارسال شد.
اسفندیار نظری افزود: ۵۵ ایده متعلق به رشته برق، ۴۷ ایده متعلق به رشته طراحی دوخت و ۲۳ ایده متعلق به رشته کشاورزی بوده است.
وی با بیان اینکه ۱۵ ایده به عنوان ایده برتر کارآفرینی پذیرفته شدند ، گفت : این رویداد در هنرستانهای استان برگزار شد و بیشترین مشارکت را دانشآموزان شهرهای ساری، قائمشهر، آمل، جویبار، محمودآباد و بابل داشتهاند.
نظری افزود: بیشترین هنرآموزهای مازندران متعلق به هنرستانهای شهرهای قائمشهر، ساری، بابل و آمل است.
این مسئول با اشاره به کسب دانش، کسب مهارت زندگی و کسب مهارت کسب و کار در آموزش و پرورش، بیان کرد: رویدادهایی مانند استارتآپها در میان دانشآموزان برای سوق دادن آنان از حافظهمحوری به کسب فن و مهارت است.
این رویداد با همکاری آموزش و پرورش دانشگاه علمی کاربردی، پارک علم و فناوری و همچنین کارآفرین مطرح رضا خسروی برگزار شد.