۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:47
کد خبر : 9012649
۰۹:۳۲

۱۳۹۷/۰۲/۱۳

آغاز رقابت‌های دو و میدانی قهرمانی نوجوانان کشور در سنندج

رقابت‌های دو و میدانی قهرمانی نوجوانان پسر کشور روز پنجشنبه با حضور ۳۲ تیم از ۳۱ استان کشور در استادیوم ۲۲ گولان سنندج آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، در این دوره از رقابت‌ها ۲۵۴ دونده از ۳۱ استان کشور در ۲۴ ماده و با هدف استعدادیابی رده‌های پایه دو و میدانی طی روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت ماه جاری برگزار می‌شود.

ورزشکاران در این مسابقات در دو‌های ۱۰۰، ۲۰۰، ۴۰۰، ۸۰۰، ۱۵۰۰، ۳۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ هزار متر پیاده روی، ۲۰۰۰ متر با مانع، ۱۱۰ متر بامانع و ۴۰۰ متر با مانع با هم رقابت می‌کنند.

پرش طول، پرش سه گام، پرش ارتفاع، پرش با نیزه، پرتاب وزنه، دیسک، نیزه و چکش، هفتگانه و دو امدادی از دیگر بخش‌های مسابقات دو و میدانی نوجوانان پسر کشور در سنندج است.

این رقابت‌ها با همت اداره کل ورزش و جوانان کردستان و هیات دو و میدانی و موافقت و حمایت فدراسیون دو و میدانی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود و استان کردستان در هر بخش طبق سهمیه تعیین شده با ۲ تیم هفت نفره در این رقابت‌ها شرکت کرده است.

روز‌های یکشنبه و دوشنبه ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت هم رقابت‌های دو و میدانی قهرمانی نوجوانان دختر کشور در استادیوم ۲۲ گولان سنندج برگزار می‌شود.

۴۸۰ ورزشکار کردستانی در رشته‌ها و رده‌های مختلف دو ومیدانی فعالیت دارند.

انتهای پیام/۷۷۲۷

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید