۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
10:13
کد خبر : 9014429
۰۰:۵۵

۱۳۹۷/۰۲/۱۸
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

هلال احمر به جای حرف، عمل را شعار خود قرار داده است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در دیداری که کارکنان هلال احمر با وی داشتند، گفت: جمعیت هلال احمر امروز می تواند بعنوان یک نهاد ارزشی ادعا کند به جای حرف، عمل را شعار خود قرار داده است که نیروهای آن با بخطر انداختن جان خود برای نجات حادثه دیدگان در هر نقطه عالم در مواقع بروز بحران ها و حوادث به این شعار خود جامعه عمل پوشانده اند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی هلالا احمر استان، حجت الاسلام  سید محمدعلی آل هاشم افزود: صلح نماد دوستی و همزیستی مسالمت آمیز است و پیام اصلی هلال احمر است  که گویای حق حیات قائل شدن به هر ایده و عقیده ای است.

وی به یکی از اقدامات مهم هلال احمر در زمان پیش از وقوع حوادث اشاره و بیان کرد: هلال احمر با تربیت امدادگران جوان و دلسوز و با آموزش افراد متخصص و دلسوز  و انتقال و ارائه آموزش های امدادی به آحاد و اقشار مختلف مردم  سعی می کند آن ها را  بهنگام وقوع حوادث و اتفاقات در مصونیت نگه دارد و زمینه پیشگیری از وقایع احتمالی را بیش از پیش فراهم نماید .وی سپس  از هلال احمر خواست به بحث پیشگبری دقت  و اهتمام را داشته باشد.

حجت الاسلام آل هاشم یکی دیگر از وظایف هلال احمر را ارائه خدمات امدادی در هنگام بروز حوادث و سوانح طبیعی اعلام کرد و اظهارداشت: ارائه کمک های اولیه در حوادث غیر مترقبه و ارسال کمک ها و اعزام عوامل امدادی به دیگر کشورها و کمک به امر توانبخشی و تلاش به دفاع از ارزشهای انسانی  از وظایف مهم هلال احمر است.

وی از هلال احمر بعنوان فرشته نجات یاد کرد و گفت: هلال احمر فرشته نجات است و با بکارگیری نیروهای سازمانی و داوطلب و بکار گیری انسان های فداکار و ایثار گر تلاش می کند که سفیر صلح و دوستی و فرشته نجات مصدومین و گرفتاران باشد که در شرایط دشوار و ناگوار در چنگال حوادث گرفتار شده اند.

حجت الاسلام آل هاشم با تجلیل از سرعت عمل نیروهای هلال احمر در حوادث گفت: در همه حوادث، هلال احمر نخستین اولین دستگاهی است که حضور پیدا می کند . در سیل و زلزله و آتش سوزی نیروهای هلال احمر اولین نیروهایی هستند که در محل حاضر شده و اقدام به امدادرسانی می کنند.

 پیش از سخنان امام جمعه تبریز حجت الاسلام محمدعلی احمدیان؛ مسئول نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان با قرائت آیات و احادیثی از پیامبر بزرگ اسلام و امامان معصوم بر اهمیت امدادرسانی و نجات جان انسان ها از منظر اسلام و قرآن پرداخت.

 مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان  نیز در این دیدار گزارشی از اقدامات جمعیت هلال احمر در سال گذشته را بسمع و نظر نماینده مقام معظم رهبری رساند.

سعید کنعانی با اشاره به پرسنل اندک جمعیت هلال احمر، موفقیت در عملیاتهای مختلف امدادی در داخل کشور و ماموریت های درمانی خارج از کشور را مرهون و مدیون اعضای داوطلب دانست که در کسوت امدادگر و نجاتگر و جوانان و پزشکان و پرستاران در هلال احمر خدمت می کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید