۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:34
کد خبر : 9015315
۱۳:۵۸

۱۳۹۷/۰۲/۱۹
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان:

برخوردهای جناحی توان کشور را هدر داده است /محرومیت‌زدایی انقلاب علت دشمنی استکبار

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: محرومیت‌زدایی علت دشمنی آمریکا و استکبار جهانی با انقلاب اسلامی است

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سردار مرتضی کشکولی امروز در مجمع اردوهای جهادی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با اشاره به این‌که فعالیت گروه‌ها و اردوهای جهادی در استان باید ساماندهی شود و هوشمندانه‌تر و اندیشه ورزانه تر باشد، گفت: محرومیت‌زدایی علت دشمنی آمریکا و استکبار جهانی با انقلاب اسلامی است و برای همین امر است که محرومیت‌زدایی را جهاد نامیدند و استکبار جهانی با آن مخالف است.

وی بابیان اینکه اگر محرومیت وجود نداشته باشد جایی برای مستکبرین نیز وجود نخواهد داشت افزود: جهاد سازندگی با محرومیت زنده است و دشمن دوست ندارد که شکاف بین فقر و اغنیاء پر شود و در این زمینه نهایت تلاش خود را به کار می‌برد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با اشاره به اینکه امر جهاد امری مقدس بوده و بایستی قدر دانسته شود، بالاترین عبادت خدمت به خلق و گره باز کردن از کار مردم است و لذا در این راستا بایستی تلاش کرد. تصریح کرد: عبادت به‌جز خدمت به خلق و مردم نیست و خدمت به مردم نعمتی بی‌نظیر است و جهادی کار کردن آسان و بدون دغدغه نیست اما مقدس بوده و امری در جهت مبارزه با استکبار است.

وی عنوان کرد: پیش‌ازاین فعالیت این گروه‌های جهادی در استان پراکنده بود و امروز نیازمند ساماندهی این گروه‌ها هستیم تا فعالیت‌ها و اقدامات منسجم‌تر باشند.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان بابیان اینکه تشکیل گروه‌های تخصصی جهادی در سطح استان ضروری است عنوان کرد: در هر پایگاه مقاومت حداقل یک گروه خدمات‌رسانی و گردان جهادی تشکیل داد.

وی بابیان اینکه در کار جهادی بایستی از پراکنده‌کاری به هم‌افزایی رسید، گفت: باید در این رابطه هوشمندانه عمل کرد و فعالیت‌ها ساماندهی شوند.

سردار کشکولی افزود: برخوردهای جناحی و باندبازی‌های سیاسی امروزه ۵۰ تا ۶۰ درصد توان کشور را هدر داده است.

وی عنوان کرد: طی این 39 سال اقدامات خوبی در راستای محرومیت‌زدایی انجام‌شده لکن جای کار بسیاری وجود دارد و اگر کار جهادی هوشمندانه انجام شود یقیناً طی چند سال اخیر شاهد رفع محرومیت در جامعه خواهیم بود.

انتهای پیام/

 

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید