۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:05
کد خبر : 9015414
۱۸:۱۹

۱۳۹۷/۰۲/۱۹
دبیر شورای اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت:

روابط عمومی ها تحلیل و تولید محتوا را در اولویت قرار دهند / با راه اندازی سامانه جامع اطلاع رسانی ارتباط بر خط با جامعه روزنامه نگاران برقرار می شود

آنوش رحام گفت: راه اندازی سامانه جامع اطلاع رسانی و تدوین آیین نامه برای تبیین جایگاه روابط عمومی ضروری و از برنامه های مهم در دست اجراست.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی شاتا، دبیر شورای اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در چهارمین گردهمایی مدیران روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها با بیان این مطلب، افزود: وزیر صنعت، معدن و تجارت همواره بر اطلاع رسانی دقیق و شفاف و تقویت تحلیل و تولید محتوا همواره تاکید دارند.

وی با اشاره به اینکه بدنه جامعه اگر ابعاد اقتصاد ایران را بشناسند و با توانمندی های داخلی آشنا شوند نگاه تازه ای خواهند داشت تصریح کرد: روابط عمومی ها باید تولید محتوا داشته باشند و در شرایط امروز ارزش اطلاعات کمتر از کالا نیست و در برخی مواقع حتی بالاتر از آن است.

رحام رویداد محوری را آسیب روابط عمومی ها دانست و گفت: نیاز امروز قطعا اخبار مثبت است و روابط عمومی ها اخبار را به صورت مستمر و با یک رویه باز ارسال کنند.

دبیر شورای اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به احیای شورای اطلاع رسانی، یادآور شد: سیاست گذاری و هدایت لازم از سوی وزیر در این خصوص شکل می گیرد و انحصاری برای رسانه ای خاص در وزارتخانه وجود ندارد و هیچ رسانه ای منتسب به وزارتخانه نیست.

وی افزود: سامانه جامع اطلاع رسانی یک بسته الکترونیک در روابط عمومی برای ارتباط دوسویه است که اطلاعات و نشر آنها باید از روابط عمومی ها باشد‌.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید